Πολιτική

Κουβέλης: Η κυβέρνηση κάνει λάθος

Φώτης Κουβέλης

Για την πρόταση σύγκλισης συμβουλίου πολιτικών αρχηγών αναφορικά με την αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους, μίλησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ: «Επισκέφθηκα προ ημερών τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον κ. Κάρολο Παπούλια, προκειμένου να θέσω υπόψη του την πρότασή μας για σύγκληση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών. Πίστευα και πιστεύω ότι ο πολιτικός κόσμος οφείλει να συνεννοηθεί, οφείλει να διαμορφώσει την ελάχιστη κοινή συμφωνία για την αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους».

Παράλληλα, ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι: «Η κυβέρνηση – εγκλωβισμένη σε μικροκομματικούς σχεδιασμούς -απέρριψε την πρόταση αυτή. Κάνει λάθος. Το αποδεικνύουν όσα κυοφορούνται στις Βρυξέλλες για τη γραμμή πίστωσης προς τη χώρα μας. Το πιστοποιεί η απομάκρυνση των εταίρων από τη δέσμευσή τους να ελαφρύνουν το δημόσιο χρέος της Ελλάδας».

Ο κ. Κουβέλης επισήμανε χαρακτηριστικά ότι: «Αυτή την κρίσιμη ώρα για το μέλλον του τόπου επαναφέρω την πρόταση της εθνικής συνεννόησης», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Καλώ την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό να συζητήσουμε το θέμα της αναδιάρθρωσης του χρέους σε ειδική συνεδρίαση της Βουλής. Τους καλώ να συνειδητοποιήσουν τη σημασία της συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων για ένα θέμα κατά κυριολεξία εθνικό, όπως είναι το θέμα του χρέους».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER 


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa