Κόσμος

Κρεμασμένος βρέθηκε ο ύποπτος για την κλοπή του φακέλου του Σουμάχερ

Σουμάχερ

Απαγχονισμένος μέσα στο κελί του, σε φυλακή της Ζυρίχης βρέθηκε ο άντρας  που είχε συλληφθεί ως ύποπτος για την κλοπή του ιατρικού φακέλου του παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλας 1 Μίχαελ Σουμάχερ σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελβετίας,.

Η ταυτότητα του άντρα δεν είχε αποκαλύφθηκε, εκείνο που είχαν ανακοινώσει οι αρμόδιες αρχές ήταν ότι εργάζονταν στην ελβετική εταιρεία αεροδιακομιδών Rega, η οποία είχε αναλάβει τη μεταφορά του Σουμάχερ από τη Γαλλία στην Ελβετία, μετά το ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι στις  γαλλικές Αλπεις.

Ο ύποπτος που φέρεται ότι ήταν μάνατζερ στην εταιρεία συνελήφθη την Τρίτη, μετά από έρευνα μιας ειδικής υπηρεσίας για την εγκληματικότητα στο διαδίκτυο, όμως η σύλληψη αυτή δεν ανακοινώθηκε στον Τύπο.

Ανακρινόμενος από αστυνομικούς την ίδια ημέρα, είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες.

Η έρευνα για την κλοπή του ιατρικού φακέλου του Σουμάχερ οδήγησε τους αστυνομικούς στη διεύθυνση IP που χρησιμοποίησε ο δράστης και ανήκε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή της εταιρείας Rega η οποία, προκειμένου να μεταφέρει με ασφάλεια τον πρωταθλητή, είχε πάρει έναν ιατρικό φάκελο που είχαν ετοιμάσει για το σκοπό αυτό οι γιατροί του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ όπου νοσηλευόταν ο Μίχαελ Σουμάχερ μέχρι τότε.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa