Κόσμος

Ξανάδωσε «ρέστα» ο Τράμπ: Ας δούμε τι θα συμβεί στη Χίλαρι…

Δεν… πρόλαβε να «μαζέψει» τους ισχυρισμούς του για τον τόπο γέννησης του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και ο Ντόναλντ Τραμπ ξέφυγε ξανά… Αυτή τη φορά ξαναμπήκε στο στόχαστρό του η συνυποψήφιά του Χίλαρι Κλίντον που πρόσφατα είχε περιπέτεια με την υγεία της.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο ίδιος πρότεινε να… αφοπλιστούν οι σωματοφύλακες που προστατεύουν την Χίλαρι Κλίντον προσθέτοντας «Ας δούμε τι θα της συμβεί»! Ο Τραμπ μιλούσε σε προεκλογική συγκέντρωση στο Μαϊάμι, όπου συνέκρινε τους υποστηρικτές του οι οποίοι όπως είπε στηρίζουν την αστυνομία και επιθυμούν τη μείωση του εγκλήματος, με την Κλίντον, την οποία περιέγραψε ως κάποια «που ζει πίσω από τοίχους και συγκεντρώνει χρήματα από hedge funds».

«Πιστεύω ότι οι σωματοφύλακες θα έπρεπε να παραδώσουν τα όπλα τους. Πρέπει να αφοπλιστούν, αμέσως, δεν νομίζετε;», είπε απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους. «Πάρτε τα όπλα τους, εκείνη δεν θέλει όπλα. Πάρτε τα, να δούμε τι θα της συμβεί. Θα είναι πολύ επικίνδυνο», πρόσθεσε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ λέει κάτι τέτοιο για την Κλίντον, σχολιάζοντας τη στάση της απέναντι στην οπλοκατοχή. «Ας δούμε πώς θα ένιωθε αν κυκλοφορούσαν τα όπλα τους και τη μυστική υπηρεσία», είχε πει τον Μάιο, αναφερόμενος στην Κλίντον και τους άνδρες που την προστατεύουν.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa