Πολιτική

Ξέφυγε η Τασία: Τα νησιά πλούτισαν από τους πρόσφυγες (ΒΙΝΤΕΟ)

Χριστοδουλοπούλου Μετανάστες

Μετά την περίφημη δήλωση πως οι μετανάστες στην Ομόνοια βγαίνουν για να λιαστούν η Τασία Χριστοδουλοπούλου χτυπά και πάλι με νέα δήλωση για… Όσκαρ!

Την ώρα που η κατάσταση στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου είναι τεταμένη καθώς βουλιάζουν από πρόσφυγες η Τασία Χριστοδουλοπούλου αντί να παραδεχθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και τις αστοχίες της κυβέρνησης δήλωσε πως οι κάτοικοι των νησιών αυτών δεν θα πρέπει να γκρινιάζουν γιατί «πλούτισαν» από τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

Η πρώην υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής είπε μιλώντας στο thepressproject.gr «πλούτισαν τα νησιά από τους πρόσφυγες. Οι Σύροι που έχουν χρήματα μένουν σε ξενοδοχεία, ψωνίζουν από τα μαγαζιά, κάνουν τζίρο απίστευτο, έχουν φτάσει στο σημείο μέχρι και να τους ζητούν λεφτά για να τους φορτίσουν τα κινητά τους».

Στην διάρκεια της συνέντευξης της η κα Χριστοδουλοπούλου άφησε αιχμές και υπονοούμενα για τη στάση της Αστυνομίας το προηγούμενο διάστημα λέγοντας ότι είχαν διαθέσει μόνο 8 αστυνομικούς για τη διαδικασία ταυτοποίησης των μεταναστών και προσφύγων αναρωτώμενη πώς έγινε και τώρα η υπηρεσιακή κυβέρνηση κατάφερε να βρει 80 αστυνομικούς για να σταλούν στα νησιά.

Η κυρία Χριστοδουλοπούλου συνέχισε το ρεσιτάλ δηλώσεων λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ πως ο ΣΥΡΙΖΑ αν και υπέγραψε το τρίτο Μνημόνιο «δεν έχει γίνει μνημονιακό κόμμα».

Ομολόγησε ακόμα ότι με την ψήφιση του Μνημονίου δεν υπάρχει δημοκρατία λέγοντας ότι «αν υπάρξει Μνημόνιο σε ένα περιβάλλον όπου θα πνέει δημοκρατικός άνεμος, θα είναι μεγάλη έκπληξη».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa