Κοινωνία

Φωτιά σε μεγάλο σούπερ μάρκετ της Ρόδου – Aπανθρακώθηκε άνθρωπος (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά σε ένα από τα κεντρικά σούπερ μάρκετ  το «Παναγιωτάς» στην περιοχή της Αφάντου Ρόδου. 

Συγκεκριμένα επί τόπου έχει σπεύσει και η πυροσβεστική, η οποία έχει εκκενωσεί τον χώρο στο ισόγειο από τους πελάτες που βρίσκονταν εντός του κτιρίου, για λόγους ασφαλείας, αφού η πυρκαγιά ξέσπασε στο υπόγειο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που συγκέντρωσε η “Ροδιακή”, η πυρκαγιά προκύπτει ότι ξεκίνησε από χαρτόνια και ξύλα που υπήρχαν στην είσοδο της υπόγειας αποθήκης του σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα γρήγορα να επεκταθεί και στο εσωτερικό.

Ευτυχώς η διεύθυνση και το προσωπικό του καταστήματος λειτούργησαν με ψυχραιμία και συντονισμένα, καταφέρνοντας έτσι να βγάλουν γρήγορα από τον ισόγειο χώρο τους δεκάδες πελάτες που ψώνιζαν. Ενώ σύμφωνα με την Δημοκρατική της Ρόδου τονίζει: «Σε μικρό κουζινάκι, που χρησιμοποιούσε το προσωπικό της επιχείρησης, κάηκε ζωντανός, αφού προηγήθηκαν εκρήξεις, προφανώς από γκαζάκια, ένας νεαρός άνδρας, για την ταυτότητα του οποίου δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη ενημέρωση».

Σούπερ μάρκετ φωτιά 3

Σούπερ μάρκετ φωτιά 2

Σούπερ μάρκετ φωτιά 1

 

πηγή: rodiaki, dimokratiki

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa