Πολιτική

Ξέσπασε πόλεμος ΚΚΕ – Χρυσής Αυγής για την αγωγή

ΚΚΕ Χρυσή Αυγή

Πυρά κατά της Χρυσής Αυγής εξαπολύει η κομματική οργάνωση κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ με αφορμή την αγωγή βουλευτών της Χ.Α. κατά του Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Σωτήρη Ζαριανόπουλου.

Η αγωγή εκδικάζεται αύριο Τετάρτη στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης με τους τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής (Α. Γρέγος, Α. Ματθαιόπουλος, Π. Ζησιμόπουλος)  να ζητούν σύμφωνα με το ΚΚΕ: «αποζημίωση 150.000 ευρώ γιατί ο Σ. Ζαριανόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» στο Δήμο Θεσσαλονίκης, εν όψει της παρέλασης της 28ης  Οκτωβρίου 2012 και της απαίτησης των Χρυσαυγιτών ναζιστών να συμμετέχουν στον εορτασμό, δήλωσε το αυτονόητο, που σήμερα αποδεικνύεται από τις εξελίξεις και ομολογείται από τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας: ”Οι ναζιστές της εγκληματικής Χρυσής Αυγής βρωμίζουν το τόπο και δεν έχουν καμιά θέση σε τέτοιες εκδηλώσεις”».

«Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική ακριβώς γιατί είναι ναζιστική. Δεν πρέπει να βρίσκουν τόπο να σταθούν σε κανένα χώρο δουλειάς, σε καμιά γειτονιά, πουθενά. Όσες μηνύσεις και αγωγές κι αν καταθέσουν, να είναι βέβαιοι ότι οι κομμουνιστές δεν τρομοκρατούνται, δεν κάνουν πίσω» καταλήγει στην ανακοίνωση του το ΚΚΕ σχολιάζοντας την αγωγή και την μήνυση της Χ.Α.

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa