Παρασκηνιακά

Λαθροχειρία σε εκλογικό τμήμα της Ηλείας!

Κάλπη

Μπορεί το περιστατικό να μην είναι ικανό να φέρει ανατροπή αποτελέσματος, ωστόσο το γεγονός πως το πρωί της Δευτέρας, βρέθηκαν 11 κλειστοί φάκελοι με ψηφοδέλτια, σε ένα εκ των τεσσάρων εκλογικών τμημάτων των Μακρισιών στην Ηλεία, γεννά πολλά ερωτηματικά.

Ειδικότερα, το πρωί της Δευτέρας, η καθαρίστρια του σχολείου, βρήκε κάτω από ένα θρανίο 11 κλειστούς φακέλους με ψηφοδέλτια, οι οποίοι δεν είχαν ανοιχτεί άρα δεν είχαν υπολογιστεί και στην καταμέτρηση.

Την ίδια στιγμή, η καθαρίστρια επικοινώνησε με τον δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων, απ’ όπου ενημερώθηκε ο Γενικός Έφορος Εκλογών αλλά και το Α.Τ Κρεστένων που επελήφθη του συμβάντος, σχηματίζοντας Δικογραφία την οποία θα καταθέσει – μαζί με την κατάθεση της Δικαστικής αντιπροσώπου που κλήθηκε στην περιοχή, και τους φακέλους, ως στοιχεία – στον Εισαγγελέα. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να αποφασιστεί τι θα γίνει, αν αρκεί μια απλή επανακαταμέτρηση, ή απαιτείται κάποια άλλη διαδικασία.

Το σίγουρο είναι ότι το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, με τις απόψεις να διίστανται, για το αν πρόκειται για απλή αμέλεια ή όχι, αν και κανείς δεν φαίνεται να ξέρει το περιεχόμενο των φακέλων. Φυσικά, το εκλογικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να ανατραπεί, αλλά σίγουρα κάποιοι θα πάρουν περισσότερες ψήφους.

Πηγή: Patrisnews.gr

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa