Παρασκηνιακά

Λεκτικό επεισόδιο Σκουρλέτη – Παππά: Πηγαίνετε να πουλήσετε προστασία…

Άγριος καυγάς ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά. «Πηγαίνετε να πουλήσετε προστασία σε νυχτομάγαζα», είπε ο κ. Σκουρλέτης τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή είναι με τη χούντα και υποστηρίζει τις πιο ακραίες ρατσιστικές απόψεις του χιτλερισμού.

Ο Χρ. Παππάς διαμαρτυρόταν όρθιος και δεν άκουγε τις παραινέσεις του προεδρεύοντος Γ. Βαρεμένου να καθίσει κάτω. «Πηγαίνετε να πουλήσετε προστασία σε κανένα νυχτομάγαζο», είπε ο Π. Σκουρλέτης στον Χρ. Παππά.

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις της ΝΔ ο υπουργός τόνισε ότι «όλα αυτά είναι για να δώσουν τροφή στα κανάλια της διαπλοκής που μήνες τώρα το μόνο που κάνουν είναι να κατασκευάζουν». «Ταυτιστήκατε με το πιο σκληρό και ταξικό πρόσωπο που έχει υπάρξει από το 1974. Ποιο είναι αυτό; Η διά νόμου μείωση του μισθού στον ιδιωτικό τομέα» σημείωσε.

«Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε πράξη την ιδέα της αναδιανομής. Η δική σας άποψη ποια είναι; Να έχουν δικαιώματα μόνο οι ισχυροί; Φάνηκε η αντίληψή σας όταν ο Κ. Μητσοτάκης αποκάλεσε τους μαθητές-πελάτες. Δεν αναγνωρίζετε καν την αυταξία της γνώσης» υπογράμμισε ο Π. Σκουρλέτης και πρόσθεσε: «Δεν γνωρίζετε τι είναι διαπραγμάτευση. Διαπραγμάτευση είναι να παίρνεις τον ψηφισμένο νόμο για την ΔΕΗ και να τον ακυρώνεις. Να παίρνεις τον ψηφισμένο νόμο για τον ΑΔΜΗΕ και να τον ακυρώνεις. Αυτό είναι διαπραγμάτευση. Και αυτό το πετύχαμε στη συμφωνία».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa