Κοινωνία Κορωνοϊός

Lockdown: Σενάριο για άνοιγμα όλων των σχολικών βαθμίδων στις…

Πληροφορίες για νέο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό στα τέλη της εβδομάδας αλλά και νέα σενάρια για το άνοιγμα των σχολείων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA υπάρχει η σκέψη τα σχολεία όλων των βαθμίδων να ανοίξουν στις 7 Δεκεμβρίου, αν δεν υπάρξουν νέες εκπλήξεις με την διασπορά του ιού.

Η κυρία Κεραμέως τόνισε για το ζήτημα της επαναλειτουργίας των σχολείων: «Ο,τι έχει να κάνει με τις δομές εκπαίδευσης και την επαναλειτουργία τους παρακολουθείται καθημερινά από την επιτροπή των ειδικών. Αναμένουμε τις εισηγήσεις τους και την απόφαση του πρωθυπουργού».

«Οι μελέτες έδειξαν ότι τα σχολεία δεν αποτελούν εστίες διασποράς του ιού και τα σχολεία έκλεισαν για να περιοριστεί η κινητικότητα των ενηλίκων. Στόχος μας και προτεραιότητα είναι να ανοίξουν τα σχολεία και υπάρχει η πιθανότητα πρώτα να ανοίξουν τα δημοτικά και μετά τα Γυμνάσια και τα Λύκεια», είχε δηλώσει νωρίτερα η υπουργός μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο τέλος της εβδομάδας σχεδιάζει να απευθυνθεί και πάλι τους πολίτες για να τους εξηγήσει το που είναι η κατάσταση της χώρας.

Σε ότι έχει να κάνει με την εστίαση σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι σκέψεις είναι τα εστιατόρια και μόνο αυτά να ανοίξουν στις 21 Δεκεμβρίου.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa