Υγεία

Mετά την έκθεση στον ήλιο…… δερμοαπόξεση με διαμάντι!

Η καλοκαιρινή έκθεση στον ήλιο μπορεί να κρύβει κάποιες βλαβερές επιπτώσεις για την επιδερμίδα, αφήνοντάς την ξηρή και αφυδατωμένη. Η δερμοαπόξεση με διαμάντι αποτελεί μια επαναστατική μέθοδο κατά της γήρανσης αλλά και της αναζωογόνησης του προσώπου μετά την έκθεση στον ήλιο.

Χρησιμοποιώντας κεφαλές από γνήσια, κομμένα με laser διαμάντια, αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανσή του, ενώ παράλληλα μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Απομακρύνει από το δέρμα μηχανικά το σμήγμα και όλα τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει λεία, λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα εξαλείφοντας λεπτές ρυτίδες και γραμμές.

Πρόκειται για μια μέθοδο που είναι ασφαλής, ανώδυνη, μη επεμβατική ,αποτελεσματική, απαλή, καθαρή, δεν αφήνει υπολείμματα στο δέρμα και σας επιτρέπει να δείτε ακριβώς πόσο νεκρό δέρμα και υπολείμματα αφαιρούνται.Δεν έχει καμία παρενέργεια και δεν περιορίζει τις καθημερινές δραστηριότητες του ασθενή .

Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι μπορεί να γίνει σε μικρές περιοχές του δέρματος ή σε όλο το πρόσωπο.

Είναι κατάλληλη για όσους αναζητούν εναλλακτική λύση σε σχέση με τις επεμβατικές μεθόδους.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ!

Φροντίστε το δέρμα σας με την θεραπεία δερμοαπόξεσης, που σας προσφέρουν τα City Med μόνο με 30€ !

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και ανακτήστε τη νεανική απαλότητα & υγρασία του δέρματος σας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε για Θεσσαλονίκη στο 2312-65392 (Προξένου Κορομηλά 26 ,1ος όροφος) και για Αθήνα στο 210-7774737 (Πύργος Αθηνών – Λ. Μεσογείων 2-4, Κτήριο Α – 18ος όροφος), ή επισκεφθείτε το site www.athenscitymed.gr

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa