Κόσμος

Malaysian Airlines: Το αεροπλάνο χάθηκε, δεν επέζησε κανείς (ΒΙΝΤΕΟ από τα συντρίμμια και ΦΩΤΟ)

«Το αεροπλάνο έπεσε στο Νότιο Ινδικό ωκεανό και δεν επέζησε κανείς από τους επιβάτες». Αυτό ανακοίνωσε μετά από δύο εβδομάδες ερευνών η αεροπορική εταιρεία Malaysian Airlines, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στο θρίλερ της αναζήτησης.

Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας, “με βάση τα στοιχεία το χαμένο Boeing 777 χάθηκε στον Ινδικό ωκεανό”. Ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη λύπη του για τα νέα θλιβερά στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας.

“Σας μεταφέρουμε αυτά τα στοιχεία με σεβασμό στις οικογένειες. Ήδη οι αερογραμμές της Μαλαισίας έχουν επικοινωνήσει με τους συγγενείς των θυμάτων, ενημερώνοντάς τους για τις εξελίξεις. Αυτά τα νέα είναι συγκλονιστικά. Θα ήθελα να σεβαστούμε την ιδιωτικότητα και τα όσα περνούν οι συγγενείς των θυμάτων”, σημείωσε μεταξύ άλλων στη σύντομη ανακοίνωσή του.

Η επίσημη ανακοίνωσή της  Boeing, της κατασκευάστριας εταιρίας του αεροσκάφους της πτήσης 370 των Malaysia Airlines έχει ως εξής: 

«Η Boeing δηλώνει τη βαθιά της θλίψη για την ανακοίνωση του Μαλαισιανού Πρωθυπουργού. Οι σκέψεις μας και τα βαθιά μας συλλυπητήρια συνεχίζουν να είναι με τις οικογένειες και τους αγαπημένους των επιβατών.
»Η Boeing συνεχίζει να υπηρετεί ως τεχνικός σύμβουλος στο αμερικανικό συμβούλιο εθνικών μεταφορών».

 

boeing

Καταγραφή2

Διαβάστε επίσης: Καταρρέουν οι συγγενείς των αγνοούμενων του Boeing 777 (ΦΩΤΟ)

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa