Παρασκηνιακά

Μαργαρίτης: Ο Λυκούδης να παραδώσει την έδρα

Θ.Μαργαρίτης

«Η έδρα του βουλευτή επικράτειας είναι έδρα κομματική. Εγώ θα την έδινα στο κόμμα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θόδωρος Μαργαρίτης μέλος της Εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο αποχώρησής του Σπύρου Λυκούδη από το κόμμα.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM ο κ. Μαργαρίτης τόνισε ότι: « Η έδρα του βουλευτή επικρατείας είναι έδρα του κόμματος. Γι’ αυτό θα του έλεγα να το ξανασκεφτεί. Είναι έδρα του κόμματος, δεν είναι με εκλογή με σταυρό. Έχει μια ποιοτική διαφορά. Εγώ θα την έδινα στο κόμμα την έδρα.»

Σχετικά με το συνέδριο της δημοκρατικής παράταξης και το ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως: «Εμείς κάναμε σαφές ότι μας ενδιαφέρει ο διάλογος. Η επιλογή που έγινε για την δημοκρατική παράταξη είναι επιλογή του ΠΑΣΟΚ, άρα λοιπόν αφορά τον οργανωτικό και πολιτικό σχεδιασμό ενός κόμματος στον οποίο δεν έχουμε συμπεριληφθεί. Παρακολουθώ κι άλλες κινήσεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς που έχουν την ίδια άποψη. Εμείς προτείναμε να δημιουργηθεί δίκτυο διαλόγου όλων αυτών των δυνάμεων, προκειμένου σε μηδενική βάση να ανοίξει η συζήτηση για το μέλλον της σοσιαλδημοκρατίας. Δεν θα παρευρεθώ, όπως φαντάζομαι, διότι δεν θα ερχόταν και ο κ. Βενιζέλος στο δικό μας το συνέδριο.»

Ακούστε το ηχητικό

Διαβάστε ακόμη:

Λυκούδης: Φεύγω αλλά όχι απόψε… (ΗΧΗΤΙΚΟ)

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 


 


Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa