Παρασκηνιακά

Μαριάς: Δεν θα συμμετάσχω στο συνέδριο των ΑΝΕΛ

Νότης Μαριάς

Δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ξεκαθάρισε με δήλωσή του σήμερα στις Βρυξέλλες, ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.

Ειδικότερα, ο επικεφαλής του πολιτικού φορέα «Αντιμνημονιακοί Πολίτες» τόνισε σήμερα από τις Βρυξέλλες ότι «Είναι γνωστό ότι δεν είμαι μέλος των ΑΝΕΛ καθώς ανήκω στο Πολιτικό Κίνημα ‘’Αντιμνημονιακοί Πολίτες’’.

Επομένως δεν πρόκειται να συμμετάσχω στο συνέδριο των ΑΝΕΛ που αποτελεί άλλωστε καθαρά εσωτερική διαδικασία του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και φυσικά δεν αποδέχομαι την τοποθέτησή μου στην επιτροπή διοργάνωσης του συνεδρίου των ΑΝΕΛ που ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ».

Το συνέδριο των ΑΝΕΛ, θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Νοεμβρίου, πιθανότατα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σύμφωνα με τα όσα αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή του κινήματος, η οποία συνεδρίασε υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα λοιπόν με την Εκτελεστική Επιτροπή, ανάμεσα στα μέλη της επιτροπής διοργάνωσης του Συνεδρίου, βρισκόταν και το όνομα του ευρωβουλευτή και πρώην στελέχους των ΑΝΕΛ Νότη Μαριά.

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa