Μαρς

Με «σούπερ κοριό» και drone στις φυλακές Κορυδαλλού

«Σούπερ κοριός» και drone που έκανε αναγνωριστικές πτήσεις πάνω από τον Κορυδαλλό κατέγραψε ύποπτες συνομιλίες κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα τα ΕΚΑΜ και να πραγματοποιήσουν αιφνιδιαστική εισβολή σε κελιά παράνομων μεταναστών και βαρυποινιτών.

Οι πληροφορίες ήθελαν μεγάλο αριθμό αυτοσχέδιου οπλισμού να βρίσκεται μέσα στον χώρο των φυλακών και η επιχείρηση τέλειωσε με την άμεση μεταγωγή 11 μεγάλων ονομάτων σε διάφορες φυλακές της χώρας.

Οι πληροφορίες λένε ότι σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε άμεσα η επιχείρηση, καθώς οι αναλύσεις των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας έλεγαν ότι επίκειται εξέγερση και μεγάλη απόδραση στον Κορυδαλλό. Υποκινητές, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αναλύσεις, φέρονταν ομάδα παράνομων μεταναστών, βαρυποινιτών και αναρχικών.

Για παράδειγμα, μεταφέρθηκαν άμεσα από τον Κορυδαλλό οι Γεωργιανοί που, πριν από μερικά χρόνια, δολοφόνησαν τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στου Ρέντη, ο Αλβανός που εκτέλεσε εν ψυχρώ τον περιπτερά στη Λαμία, ένας συμπατριώτης του, στο διαμέρισμα του οποίου είχε βρεθεί τεράστιος αριθμός όπλων και πυρομαχικών, αλλά και δύο γνωστά ονόματα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο που κατηγορήθηκαν για μεταφορά οπλισμού και τη ληστεία στον Βελβεντό Κοζάνης.

*Από την στήλη «ΜΑΡΣ» της έντυπης εφημερίδας το «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» που κυκλοφόρησε εκτάκτως την Μ. Παρασκευή 29 Απριλίου 2016.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER