Πολιτική

Μεϊμαράκης: «Ιστορικά η ΝΔ πάντα έχει δικαιωθεί»

Δριμεία κριτική στις ανεφάρμοστες προγραμματικές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε ο πρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ έκανε παραλληλισμό με όλα εκείνα που υποσχόταν το 2009 ο κ. Παπανδρέου, όπως το «λεφτά υπάρχουν».

Παρουσία πλήθος κόσμου, πολλών κομματικών και αυτοδιοικητικών στελεχών αλλά και πρώην υπουργών της ΝΔ, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο ξενοδοχείο Κάραβελ η προεκλογική ομιλία του προέδρου της Βουλής. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και αρκετοί με τους οποίους ο πρόεδρος της Βουλής είχε βρεθεί δίπλα-δίπλα, στα χρόνια που και ο ίδιος ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

«Ιστορικά η ΝΔ πάντα έχει δικαιωθεί» σημείωσε ο κ Μεϊμαράκης, τονίζοντας ότι η μόνη αξιόπιστη όσο και δοκιμασμένη λύση για τη χώρα, είναι μια κυβέρνηση της ΝΔ, αφού μόνο έτσι εξασφαλίζεται η οικονομική σταθερότητα χωρίς ταυτόχρονα να πηγαίνουν χαμένες οι θυσίες των πολιτών.

«Όλα κρίνονται όπως πολύ καλά ξέρετε στις κάλπες. Και οι κάλπες κλείνουν την Κυριακή το βράδυ. Μέχρι τότε πρέπει να δώσουμε τη μάχη και να πείσουμε αυτούς που από τις δημοσκοπήσεις προκύπτει ότι σήμερα είναι αναποφάσιστοι, αλλά και τους ψηφοφόρους της ΝΔ που το 2012 επέλεξαν ψήφο διαμαρτυρίας στηρίζοντας ευκαιριακά κόμματα. Να τους πείσουμε ότι μια κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση και να υλοποιήσει το σχέδιο ανάκαμψης και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης.

Επίσης συμπλήρωσε ότι το διακύβευμα αυτών των πρόωρων εκλογών και το συμφέρον των πολιτών και της χώρας για οριστική έξοδο από την κρίση, είναι η επανεκλογή της ΝΔ προκειμένου «να επιταχυνθούν οι μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς, να ολοκληρωθεί το έργο της εξυγίανσης της οικονομίας και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ευρωπαϊκή μας πορεία».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa