Κοινωνία

Μειωμένο εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς με τη «Βεβαίωση Επιτυχίας»

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Δικαίωμα μειωμένου εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα έχουν από σήμερα οι νεοεισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στα Πανεπιστήμια, λόγω προβλημάτων λειτουργίας των Ιδρυμάτων τους και συνεπώς δε διαθέτουν ακόμα ακαδημαϊκή ταυτότητα ή βεβαίωση εγγραφής. Συγκεκριμένα, οι επιτυχόντες θα πρέπει να προμηθευτούν μια « Βεβαίωση Επιτυχίας» από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην οποία υπάγεται το Λύκειο αποφοίτησης ή εξέτασής τους, με τον οκταψήφιο κωδικό υποψηφίου για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

Οι δικαιούχοι δύνανται να χρησιμοποιούν τη Βεβαίωση Επιτυχίας για την καταβολή μειωμένου εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς, έως και τις 30 Νοεμβρίου 2013.

Για την αναγνώριση του δικαιώματος χρησιμοποίησης μειωμένου εισιτηρίου, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει οπωσδήποτε να φέρουν, κατά τη μετακίνησή τους με τα μέσα μεταφοράς εκτός από τη Βεβαίωση Επιτυχίας και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Στην περίπτωση μετακίνησης από την έδρα της σχολής στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους με τα υπεραστικά ΚΤΕΛ οι νεοεισαχθέντες θα πρέπει να αποδεικνύουν τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους με οποιοδήποτε στοιχείο.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa