Κοινωνία

Μέσω ασυρμάτου ευχήθηκε ο Βασίλης Κικίλιας

Βασίλης Κικίλιας

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας επέλεξε, ένα από τα παλαιότερα μέσα επικοινωνίας – τον ασύρματο, για να ευχηθεί στους αστυνομικούς, που υπηρετούσαν εκείνη την ώρα.

Ο κ. Κικίλιας άλλαξε τον χρόνο στο κέντρο Άμεσης Δράσης και απέστειλε εορταστικά μηνύματα:

«Κυρίες και Κύριοι, εσείς όλοι που δουλεύετε σήμερα, έχετε το σεβασμό και τις ευχαριστίες όλης της Ελληνικής Κυβέρνησης και όλης της Ελληνικής κοινωνίας.Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτούς τους επτά μήνες. Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά σε εσάς, τις οικογένειές σας, τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ξέρω ότι αυτό που κάνετε να είστε σήμερα έξω και να προστατεύετε όλους τους Έλληνες από την Βόρεια Ελλάδα μέχρι την Νότια Ελλάδα και τα νησιά, παντού, είναι πολύ σημαντικό, είναι εξαιρετικό, είναι πολύ ξεχωριστό. Και γι’ αυτό σας τιμούμε όλοι. Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε ειλικρινά Καλή Χρονιά!» ευχήθηκε στο μήνυμά του ο κ. Κικίλιας.

Από την πλευρά του ο κ. Τσακνάκης ευχαρίστησε το προσωπικό του «Γιατί παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζετε καθημερινά, κατατάσσεται το συλλογικό συμφέρον πιο ψηλά από το ατομικό» και ευχήθηκε «τη χρονιά που έρχεται να συνεχίσουμε την προσπάθεια με ομοψυχία και υψηλό αίσθημα καθήκοντος, στο δύσκολο έργο μας».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa