Πολιτική

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Π. Ζησιμόπουλου και Α. Γρέγου (ΦΩΤΟ)

Περίπου τρεις ώρες διήρκεσε η απολογία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Πολύβιου Ζησιμόπουλου ο οποίος φέρεται να υποστήριξε ότι όσα αναφέρει ο αρχηγός του κόμματος δεν είναι δεσμευτικά. Μετά τον Ζησιμόπουλο, απολογήθηκε και ο Αντώνης Γρέγος, ενώ και οι δύο κατηγορούνται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Ζησιμόπουλος φέρεται να ρωτήθηκε για τις θέσεις της οργάνωσης αλλά και τη σχέση του με τις πολιτικές θέσεις άλλων στελεχών, όπου του Νίκου Μιχαλολιάκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής φέρεται να υποστήριξε «το ότι κάποιος, ακόμη και ο αρχηγός εκφράζει τη μία ή την άλλη άποψη, δεν είναι δεσμευτικό για όλους τους υπολοίπους. Πουθενά δεν γράφει κάτι τέτοιο στο καταστατικό της οργάνωσης».

Ο Π. Ζησιμόπουλος θα επιστρέψει στο ανακριτικό γραφείο μετά τις 3 το μεσημέρι, οπότε και υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί και η απολογία του βουλευτή Αντώνη Γρέγου, ο οποίος κατηγορείται επίσης για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, για να του ανακοινωθεί η απόφαση των δικαστικών λειτουργών επί της προφυλάκισης ή μη.

Γρεγος

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa