Κοινωνία

Μια ακόμα γυμνή βόλτα για τον John Mask και τον Μιχάλη στη Θεσσαλονίκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γυμνιστές
Κάποιοι τους γουστάρουν και κάποιο εκνευρίζονται με το πόσο ατάραχοι, στρίβουν μέσα στα γεμάτα κόσμο στενά, ολόγυμνοι και χωρίς καμία αναστολή.

Κάποιοι τους γουστάρουν και κάποιο εκνευρίζονται με το πόσο ατάραχοι, στρίβουν μέσα στα γεμάτα κόσμο στενά, ολόγυμνοι και χωρίς καμία αναστολή.

Όπως αναφέρεται στο scouter.gr, έχοντας ξεκαθαρίσει μια και καλή πως το θέμα αστικός γυμνισμός, είναι περισσότερο τρόπος έκφρασης και λιγότερο μορφή διαμαρτυρίας, αυτή την τελευταία βόλτα τους την αφιερώνουν στην γυμνή ποδηλατοδρομία η οποία και μπήκε στο στόχαστρο του facebook.

Επειδή τους γουστάρουμε και είναι συνεπείς στις θέσεις τους, αυτή είναι η πιο πρόσφατη βόλτα τους και αυτό είναι το μήνυμα που μας έστειλαν για το κλείσιμο της σελίδας.

Γυμνό και social media (μια πρώτη σκέψη)

Για κάποιους η διαφορά είναι ένα μικρό κομμάτι ύφασμα, και το πως αυτό το κομμάτι ονομάζεται από την εκάστοτε μόδα, το γυμνό είναι η απουσία υφάσματος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ένδυμα. Για παράδειγμα μια κοπέλα ανεβάζει σε σελίδα… κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία με ένα μικροσκοπικό μαγιό από την παραλία, που δεν κρύβει τίποτα. Το ότι το ύφασμα αυτό ονομάζεται μαγιό την προστατεύει από την ταύτιση της φωτογραφίας με πορνογραφικό υλικό. Αλλά μην ξεχνάμε η στάση του σώματος το ύφος και το πλαίσιο παίζουν σημαντικό ρόλο στο να χαρακτηριστεί ένα έργο πορνογραφικό. Η γυμνή ποδηλατοδρομία θέλει να προβάλλει ότι το γυμνό δεν πρέπει να σεξουλικοποιείται αυτόματα. Υπάρχει και το γυμνό, ως απουσία ρούχου, όπως πολλές φορές έχω αναφέρει στο παρελθόν. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Το ότι κατέβηκε η σελίδα της γυμνής ποδηλατοδρομίας από το facebook δε σημαίνει ότι θα σταματήσει να υφίσταται, ο δημόσιος χώρος της πόλης έχει δυνατότητες που ο κυβερνοχώρος δε μπορεί να ενστερνιστεί, και αυτό είναι η υλικότητα των σωμάτων.

Νέα γυμνή βόλτα (Βραδυ Πεμπτης προς Παρασκευης) χαλαρά χωρίς την πρόθεση να προκαλέσουμε… (ελπίζουμε πως και ο κόσμος πλέον το έχει συνηθίσει και αυτό είναι πολύ θετικό)

http://www.dailymotion.com/video/x11u8xb_%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82-naked-in-the-center-of-thessaloniki_fun

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa