Κοινωνία

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της από την θεομηνία που έπληξε την Καλαμάτα

Κακοκαιρία

Η θεομηνία που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας τα ξημερώματα της Τετάρτης είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο με κινητικά προβλήματα, όπως γράφει η εφημερίδα «Ελευθερία».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Π. Νίκας μιλώντας στην ΕΡΤ, νεκρή είναι μία γυναίκα 62 ετών, η οποία έμενε σε ημιυπόγειο σε χωριό της Μεσσηνίας και αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να μην προλάβουν οι αρχές να την απεγκλωβίσουν.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Καλαμάτας ανέφερε ότι τουλάχιστον 80 φοιτητές βρίσκονται αποκλεισμένοι στο ΤΕΙ, ενώ 8 χωριά είναι επίσης αποκλεισμένα.

Η ολονύχτια πολύ δυνατή βροχή έχει μετατρέψει τους δρόμους της μεσσηνιακής πρωτεύουσας σε ποτάμια. Άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί με τα αυτοκίνητά τους σε πλημμυρισμένους δρόμους, σπίτια πλημμύρισαν, ενώ η Πυροσβεστική δεν προλαβαίνει να δέχεται κλήσεις για παροχή βοήθειας. Πάρα πολλά αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί και έχουν προκληθεί και συγκρούσεις.

Η Καλαμάτα δεν είναι η μόνη περιοχή που αντιμετωπίζει προβλήματα. Σημαντικές ζημιές έχουν υποστεί πολλά σημεία της Ελλάδας, από Πελοπόννησο μέχρι Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της απότομης αλλαγής του καιρού.

Κακοκαιρία

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa