Κοινωνία

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της από την θεομηνία που έπληξε την Καλαμάτα

Κακοκαιρία

Η θεομηνία που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας τα ξημερώματα της Τετάρτης είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο με κινητικά προβλήματα, όπως γράφει η εφημερίδα «Ελευθερία».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Π. Νίκας μιλώντας στην ΕΡΤ, νεκρή είναι μία γυναίκα 62 ετών, η οποία έμενε σε ημιυπόγειο σε χωριό της Μεσσηνίας και αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να μην προλάβουν οι αρχές να την απεγκλωβίσουν.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Καλαμάτας ανέφερε ότι τουλάχιστον 80 φοιτητές βρίσκονται αποκλεισμένοι στο ΤΕΙ, ενώ 8 χωριά είναι επίσης αποκλεισμένα.

Η ολονύχτια πολύ δυνατή βροχή έχει μετατρέψει τους δρόμους της μεσσηνιακής πρωτεύουσας σε ποτάμια. Άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί με τα αυτοκίνητά τους σε πλημμυρισμένους δρόμους, σπίτια πλημμύρισαν, ενώ η Πυροσβεστική δεν προλαβαίνει να δέχεται κλήσεις για παροχή βοήθειας. Πάρα πολλά αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί και έχουν προκληθεί και συγκρούσεις.

Η Καλαμάτα δεν είναι η μόνη περιοχή που αντιμετωπίζει προβλήματα. Σημαντικές ζημιές έχουν υποστεί πολλά σημεία της Ελλάδας, από Πελοπόννησο μέχρι Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της απότομης αλλαγής του καιρού.

Κακοκαιρία

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa