Παρασκηνιακά

Μηλιός: Η Ισπανία να ακολουθήσει το ελληνικό παράδειγμα

Κουμουνδούρου

Μετά τις 22:00 αναμένονται οι επίσημες δηλώσεις  στελεχών και βουλευτών του  ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Μηλιό  όπως δηλαδή είπε σχολιάζοντας τα πρώτα  exit polls σε ξένους ανταποκριτές έξω από τα γραφεία της  Κουμουνδούρου.

Ο κ.  Μήλιος έκανε λόγο για μήνυμα ευρωπαϊκής αλλαγής και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Ισπανία θα ακολουθήσει το ελληνικό παράδειγμα.

«Αλλάζουμε σελίδα στη χώρα μας, ο ελληνικός λαός παίρνει το μέλλον του στα χέρια του» είπε ο κ. Μηλιός και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση της εθνικής σωτηρίας, είναι η κυβέρνηση που θα προωθήσει, θα υπερασπίσει και θα κατοχυρώσει τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας, αλλά συγχρόνως είναι όχι απλώς ένα μήνυμα, είναι η αρχή της μεγάλης αλλαγής για όλη την Ευρώπη. Η Ευρώπη δεν μπορεί να συνεχίσει με τον αποπληθωρισμό, με την ύφεση, με την αυξανόμενη ανεργία, με την υπερχρέωση. Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο, η χώρα μας, ο λαός μας είναι στη πρωτοπορία μιας πολύ μεγάλης αλλαγής. Είμαστε όλοι συγκινημένοι και ευτυχισμένοι».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa