Αθλητικά

Μίτσελ: «Ήταν καταστροφική βραδιά από κάθε άποψη»

Μίτσελ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αν και απογοητευμένος από την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό προσπάθησε να μείνει ψύχραιμος.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Ισπανός προπονητής σημείωσε πως «Ήταν καταστροφική βραδιά από κάθε άποψη» ενώ υπογράμμισε πως ανησύχησε ιδιαίτερα από τη λιποθυμία του Ολαϊτάν.

«Κατ’ αρχάς είχαμε σοκαριστεί και είχαμε τρομάξει πάρα πολύ για το περιστατικό με τον Μάικλ» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ήταν πάρα πολύ δυσάρεστη κατάσταση. Ήταν μία κρίσιμη στιγμή, όταν τον είδαμε να φεύγει με το φορείο και δεν είχαμε νέα του από το νοσοκομείο για αρκετή ώρα.

Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ένα περιστατικό που έχει να κάνει με την υγεία με το αγωνιστικό, αλλά απ’ όλες τις απόψεις ήταν μία καταστροφική βραδιά για μας»

Παρ’ όλο που η χρονιά μας πηγαίνει πολύ καλά, δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση ένα στραβοπάτημα σαν το σημερινό. Δεν ήμασταν καλοί, όμως δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να παραδεχτούμε ότι ήμασταν κατώτεροι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa