Πολιτική

Μητσοτάκης: Αυτό ξεπέρασε κάθε όριο

Κυριάκος Μητσοτάκης

«Η κυβέρνηση είναι αδύναμη να εγγυηθεί το νόμο και την τάξη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για την επίθεση που δέχθηκε ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών κ. Γ. Διαμαντόπουλος κατά την διάρκεια μιας πορείας το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είναι φανερό εδώ και καιρό ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών – πλέον ούτε και των ίδιων των αστυνομικών. Το συγκεκριμένο περιστατικό, όμως, ξεπέρασε κάθε όριο. Δείχνει ότι η κυβέρνηση είναι αδύναμη να εγγυηθεί το νόμο και την τάξη. Οι αστυνομικοί, σχεδόν καθημερινά, κινδυνεύουν στο βωμό του καθήκοντος. Γι’ αυτό όλοι μας πρέπει να τους περιβάλλουμε με τη στήριξη και το σεβασμό μας. Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι οι αρχές αυτές γίνονται σεβαστές από την κυβέρνηση. Άλλωστε διαχρονικά ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπιζε την Αστυνομία με καχυποψία, αν όχι με απροκάλυπτη εχθρικότητα».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι: «Είμαι αποφασισμένος ως πρωθυπουργός να αποκαταστήσω αμέσως το νόμο και την τάξη στη χώρα μας. Στέκομαι στο πλευρό των αστυνομικών, που σε δύσκολες συνθήκες και χωρίς πολιτική κάλυψη, επιτελούν το καθήκον τους. Στέκομαι, όμως, και στο πλευρό όλων των πολιτών που θέλουν να νιώσουν ξανά ασφαλείς στη γειτονιά τους».

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER