Παρασκηνιακά

«Μούσκεμα» χθες στο debate, μούσκεμα και σήμερα στη ΔΕΘ… ο Καμμένος! (ΦΩΤΟ)

Καμμένος

«Μούσκεμα» τα έκανε χθες κατά τη διάρκεια του debate ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Ο κ. Καμμένος μιλώντας για τη συνεργασία Ποτάμι, Πασόκ, ΑΝΕΛ διάβασε στον αέρα μία έκθεση ενός «μαθητή» του Δημοτικού.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σήκωσε ένα χαρτί από τις σημειώσεις του και άρχισε να διαβάζει την έκθεση.

«Το ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ μεγάλο κόμμα και έβγαινε πρώτο αλλά τώρα έχουν πεθάνει όλοι», σε αυτό το σημείο η Φώφη Γεννηματά βάζει τα γέλια και του λέει πως είναι… ζωντανή.

ΠΑΣΟΚ - Τρολ

Απτόητος ο κ. Καμμένος συνεχίζει να διαβάζει την έκθεση: «Ρώτησα τη μαμά γιατί το ΠΑΣΟΚ θα είναι στις εκλογές και άρχισε να κλαίει».

Μόνο που η έκθεση ήταν τρολιά του Διαδικτύου και σε καμία περίπτωση αληθινή, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται πώς ένα τόσο οφθαλμοφανές αστείο γίνεται πολιτικό επιχείρημα!

Όπως φαίνεται όμως δεν είναι η τύχη με το μέρος του αυτές τις μέρες, αφού και το πρωί κατά την άφιξη του στου συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» για την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του κόμματος, ο Πάνος Καμμένος έφτασε πάλι μούσκεμα.

Πάνος Καμμένος

Μάλιστα το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο χώρο, οι οποίοι του επεσήμαναν πως έχει βραχεί το σακάκι του.

Χαρακτηριστικά οι δημοσιογράφοι του είπαν «Βραχήκατε πρόεδρε», με τον Πάνο Καμμένο να απαντάει «Δεν πειράζει! Το βράδυ των εκλογών να μη βραχούμε». Στη δε συνέντευξη Τύπου, για πρώτη φορά και μάλιστα πολλάκις, επιφυλάχθηκε αν θα μπει το κόμμα του στη Βουλή!

Πάνος Καμμένος

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER