Πολιτική

Μπακογιάννη: Είναι χρέος του Σαμαρά να ακούσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα

Ντόρα-Μπακογιάννη

«Είναι χρέος του κ. Σαμαρά να συγκαλέσει και να ακούσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα» τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη συμπληρώνοντας πως οι βουλευτές της ΝΔ έχουν αντισταθεί και έχουν κρατήσει όρθια τη χώρα.

Ειδικότερα, η κα Μπακογιάννη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, μιλώντας για το προφίλ της Νέας Δημοκρατίας ανά τα χρόνια σε σύγκριση με το σήμερα, υπογράμμισε ότι «Η Ν.Δ., από την εποχή του ιδρυτή της, Κωνσταντίνου Καραμανλή, ξεκινούσε από τις παρυφές της Αριστεράς και έφθανε μέχρι τις παρυφές της Ακροδεξιάς. Πρέπει να γυρίσουμε σε μία φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία, με κοινωνικό πρόσημο, η Ν.Δ. δεν ήταν ποτέ ένα ρατσιστικό κόμμα που αρνείτο τη διαφορετικότητα».

Ζήτησε συγκεκριμένα το κόμμα να εκφράσει κυρίως τον χώρο του Κέντρου, ειδικότερα τους ανθρώπους οι οποίοι νιώθουν «Ευρωπαίοι αστοί» και κάποτε ήταν μοιρασμένοι μεταξύ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, ωστόσο σήμερα νιώθουν πολιτικά ανέστιοι, ενώ επανέλαβε την πεποίθησή της ότι το βάρος για τη σωτηρία και την πρόοδο της χώρας πέφτει στις πλάτες της «μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa