Πολιτική

Αλλαγή ηγεσίας (ξανά)ζητάει η Ντόρα

Μπακογιάννη

Αλλαγή σελίδας και νέα ηγεσία πρότεινε η Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας παράλληλα πως η κυβέρνηση θα πρέπει να κάνει έναν έντιμο συμβιβασμό με τους δανειστές.

Σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε τα εξής:

«Σέβομαι τον αγώνα του κάθε ανθρώπου και την ανάγκη προσωπικής δικαίωσης, αλλά η ΝΔ πρέπει να γυρίσει σελίδα, χρειάζεται επανίδρυση, χρειάζεται τεράστιες αλλαγές, άλλους ανθρώπους στην ηγεσία, νέα στελέχη, θα σταθώ στην πρωτοπορία για την αλλαγή σελίδας». Η κ. Μπακογιάννη συμπλήρωσε ότι το πρόβλημά της δεν είναι ο πρώην πρωθυπουργός. «Δεν κρατάς βεντέτες στην πολιτική. Το παρελθόν το έχει κλείσει. Εχω ξεπεράσει τα προσωπικά θέματα».

Αναφερόμενη στη διαπραγμάτευση, η βουλευτής τόνισε ότι είναι ανάγκη η κυβέρνηση να κάνει έντιμο συμβιβασμό με τους δανειστές, το συντομότερο δυνατό και να αφήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια. «Ο λαός έδωσε εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ για διαπραγμάτευση, όχι για ρήξη, ειδάλλως θα ψήφιζε άλλα κόμματα», είπε και συμπλήρωσε: «Εύχομαι και ελπίζω να βρεθεί λύση αλλά πιστεύω ότι δεν θα βρεθεί… Είναι στα χέρια της κυβέρνησης».

«Αν πάμε τώρα σε εκλογές δεν θα έχει καμία τύχη η Ελλάδα… Αν τεθεί δίλημμα ευρώ ή δραχμή από τον Τσίπρα σε πρόωρες εκλογές για να τινάξει τα πάντα στην Ελλάδα θα είναι καταστροφή» προειδοποίησε.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa