Πολιτική

Τι απαντά η Μπακογιάννη στις… αηδίες για τις τηλεοπτικές άδειες

Αντισυνταγματικό χαρακτήρισε  το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ επανέλαβε την θέση της Νέας Δημοκρατίας για το ζήτημα.

Όπως σχολίασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, η διαδικασία απλά καταλήγει σε πολλές άνεργες οικογένειες, χωρίς καν αποζημίωση:

«Πρώτον και κατά την άποψή μας και κατά την άποψη οποιουδήποτε διαθέτει δυνατότητες ανάγνωσης, αυτός ο νόμος είναι αντισυνταγματικός. Δεύτερον, αποφασίζει ότι μειώνει τον αριθμό των αδειών σε τέσσερις. Και γιατί τέσσερις, αφού είναι βέβαιο ότι όλοι οι ισχυρισμοί ότι δεν χωράνε είναι αηδίες;

Το “τέσσερις” σημαίνει ότι σήμερα βρίσκονται κανάλια, τα οποία λειτουργούν, έχουν εργαζόμενους, τα οποία κανάλια θα κλείσουν, οι εργαζόμενοι θα απολυθούν και θα απολυθούν χωρίς αποζημίωση από μία κυβέρνηση της Αριστεράς

Σχετικά με την θέση της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε ότι θα δοθούν όσες άδειες χωράει το φάσμα:

«Πρώτον, θα ακυρώσουμε τον νόμο Παππά. Δεύτερον, θα περιμένουμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η απόφαση θα έρθει και θα επιβεβαιώσει, κατά την άποψή μας το παράνομο της όλης κατάστασης που υπάρχει σήμερα. Από εκεί και μετά, θα προχωρήσουμε στο να δώσουμε άδειες με συγκεκριμένο τίμημα, το οποίο θα πληρωθεί από τους καναλάρχες και θα δώσουμε όσες άδειες χωράει το φάσμα».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa