Οικονομία

Μπουτάρης: Ελάτε να επενδύσετε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Γιάννης Μπουτάρης

Κάλεσμα σε αερομεταφορείς να επενδύσουν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης απηύθυνε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή τη δημιουργία της βάσης της Ryanair.

«Ελπίζουμε ότι και άλλοι αερομεταφορείς θα αξιολογήσουν τη Θεσσαλονίκη λαμβάνοντας υπ’όψιν τα νέα δεδομένα για την πόλη μας» πρόσθεσε.

Ο κ. Μπουτάρης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και εκτίμησε ότι θα έχει θετική συνεισφορά στην πόλη, στο πλαίσιο του ρόλου της ως  «Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας του 2014».

Η Θεσσαλονίκη έχει ενταχθεί στον χάρτη των δημοφιλών διεθνών προορισμών, τόνισε και έκανε λόγο για δημιουργία θέσεων εργασίας για το εγχώριο δυναμικό χάρη στην εγκατάσταση της Ryanair.

Τη δημιουργία της βάσης χαιρέτισε και η διοίκηση του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια θετική εξέλιξη των προσπαθειών να καταστούν οι αερομεταφορές πιο προσιτές στο επιβατικό κοινό.

«Συνεχίζουμε τις προσπάθειες, ως Οργανισμός, προσεγγίζοντας κι άλλες εταιρείες με εισιτήρια χαμηλού κόστους» , υπογράμμισε ο πρόεδρός του, Γ. Τσαμασλής.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa