Πολιτική

Μπουτάρης: Θα ζητήσω από τον Σπίρτζη την επιστράτευση των εργαζομένων του ΟΑΣΘ

Μπουτάρης

Πως θα ζητήσει από τον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, την επιστράτευση των εργαζομένων των Αστικών Συγκοινωνιών της συμπρωτεύουσας αποκάλυψε ο Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη».

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ήδη από πρωί προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με τον αρμόδιο υπουργό αλλά και με την γενική γραμματέα του ΥΠΟΜΕΔΙ, Πέτη Πέρκα.

«Πρέπει να καταλάβουν οι εργαζόμενοι ότι τους χρωστούν λεφτά αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι εάν υπήρχαν και άλλες αστικές συγκοινωνίες θα ήταν αλλιώς, αλλά αυτή τη στιγμή είναι διαφορετικά», σχολίασε ο κ. Μπουτάρης, ενώ επεσήμανε πως η σύμβαση μεταξύ πολιτείας και ΟΑΣΘ είναι απαράδεκτη για χίλιους λόγους.

«Ο κύριος και μοναδικός λόγος είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει σύμβαση χωρίς να συμμετέχει ο δήμος με κυρίαρχο ρόλο. Θα ζητήσω από τον Σπίρτζη, επιστράτευση, όσο βαριά και αν ακούγεται η λέξη», επισήμανε ο κ. Μπουτάρης ενώ κατέληξε λέγοντας ότι οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ πρέπει να αντιληφθούν ότι καθήκον τους είναι να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa