Κοινωνία

Μύκονος: Ενάμισι χρόνο χωρίς άδεια λειτουργούσε η επιχείρηση με τα θαλάσσια σπορ

Επιχείρηση με θαλάσσια σπορ

Η μια μετά την άλλη έρχονται οι  καταγγελίες για τη λειτουργία της επιχείρησης με τα θαλάσσια σπορ στην παραλία Καλό Λιβάδι στη Μύκονο, εκεί που τη Δευτέρα ένας 10χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια θαλάσσιου παιχνιδιού. Οπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 η επιχείρηση λειτουργούσε από τα τέλη Μαΐου και επί 1,5 μήνα δεν είχε άδεια, αφού ο Δήμος την έδωσε στις 15 Ιουλίου όπως δήλωσε και η δήμαρχος Ειρήνη Γρυπάρη, χωρίς φυσικά να πληρώνει και δημοτικά τέλη.

Την ίδια ώρα χρειάστηκε να περάσουν δύο ημέρες από την τραγωδία με το θάνατο του 10χρονου αγοριού στην παραλία Καλό Λιβάδι για να πάρει επιτέλους την απόφαση η δήμαρχος του νησιού να συγκαλέσει εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να συζητηθεί, να εξεταστεί και να καταγγελθεί η σύμβαση που έχει υπογράψει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης θαλάσσιων παιχνιδιών με τον δήμο.

Πάντως η δήμαρχος του νησιού Ειρήνη Γρυπάρη στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της συνεχίζει να μην μπορεί να δώσει καμία εξήγησει ούτε για το αν γίνονται έλεγχοι στις επιχειρήσεις με τις οποίες έχει συνεργασία ο δήμος, όπως αυτή με τα θαλάσσια σπορ στο Καλό Λιβάδι, ούτε καν αν ο δήμος είχε εισπράξει δημοτικά τέλη από την επιχείρηση.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

   

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa