Κόσμος

Μυστήριο με βίντεο, που δείχνει γυναίκα του ’38 να μιλά σε κινητό τηλέφωνο

γυναίκα-κινητό

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει ένα βίντεο του 1938, που παρουσιάζει μια γυναίκα να μιλάει σε.. κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την Dailymail, ο χρήστης που ανέβασε το κλιπ αναφέρει ότι η γυναίκα, που παρουσιάζεται στα ασπρόμαυρα πλάνα χρησιμοποιεί ένα προπολεμικό πρωτότυπο, το οποίο αναπτύχθηκε από ένα εργοστάσιο επικοινωνιών στο Leominster, Μασαχουσέτη.

Στο κλιπ βλέπουμε μια νεαρή γυναίκα ντυμένη με ένα κομψό φόρεμα του ’30. Το βίντεο έχει γυριστεί σε ένα εργοστάσιο του αμερικανικού κολοσσού Dupont.

Ο χρήστης planetchec υποστήριξε ότι έχει λύσει το μυστήριο. Ο ίδιος έγραψε: «Η κυρία που βλέπετε είναι η προ γιαγιά μου Γερτρούδη Τζόουνς. Ήταν 17 ετών. Τη ρώτησα σχετικά με αυτό το βίντεο και εκείνη το θυμάται ξεκάθαρα. Η Dupont εκεινη την εποχή είχε ένα τμήμα τηλεφωνικών επικοινωνιών στο εργοστάσιο» έγραψε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον planetchec, η γιαγιά του του είπε:

«Πειραματιζόντουσαν με ασύρματα τηλέφωνα. Σε εμένα και άλλες πέντε κοπέλες είχαν δώσει ορισμένα απλό αυτά για να τα ελέγχουμε για μια εβδομάδα».

Στο επίμαχο βίντεο, μιλάει με έναν από τους τεχνικούς του εργοστασίου, ο οποίος ήταν σε κοντινή απόσταση, κρατώντας το δεύτερο τηλέφωνο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί όσα έχει γράψει ο planetchec. Ωστόσο ένας άλλος χρήστης αναφέρει ότι γνωρίζει και κάποιον άλλο, ο οποίος εργαζόταν στο εργοστάσιο εκείνη την εποχή και ίσως μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa