Οικονομία

Νέα δρομολόγια της Ryanair από και προς τα Χανιά – Πτήσεις με 19,99 ευρώ

ryanair

Έπειτα από την ανακοίνωση των νέων δρομολογίων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η ιρλανδική εταιρεία Ryanair αυξάνει τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο των Χανίων, συνεχίζοντας την έντονη δραστηριότητα της και τη συνεχή επέκτασή της.

Ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας για την Ελλάδα, την Κροατία και την Ιταλία, Τζον Αλμποράντε ανακοίνωσε την αύξηση των δρομολογίων από και προς το αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης».

Το στέλεχος της Ryanair συναντήθηκε με δημάρχους και τουριστικούς παράγοντες των Χανίων στο Επιμελητήριο της πόλης και αμέσως μετά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ανακοίνωσε τα τρία νέα δρομολόγια της εταιρείας που προστίθενται στους 26 προορισμούς τους οποίους θα εξυπηρετεί η εταιρεία, όπως και πέρυσι, από τον Απρίλιο, από και προς τα Χανιά.

Πρόκειται για την Αθήνα (με δύο πτήσεις καθημερινά), το Μπόρνμουθ στη νότια Αγγλία(με μία πτήση την εβδομάδα) και το Δουβλίνο (με δύο πτήσεις την εβδομάδα).

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε το στέλεχος της εταιρείας από τον Απρίλιο, το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair αφορά 29 προορισμούς, ενώ ένα αεροσκάφος θα σταθμεύει στη βάση που έχει δημιουργηθεί στα Χανιά.

Ο αριθμός των επιβατών όσον αφορά τις αφίξεις και αναχωρήσεις υπολογίζεται στις 730.000, ενώ από αυτήν τη δραστηριότητα, όπως λέει η εταιρεία, θα δημιουργηθούν στα Χανιά πάνω από 730 θέσεις εργασίας.

Επιπροσθέτως η Ryanair ανακοίνωσε ότι γιορτάζει το καλοκαιρινό της πρόγραμμα από τα Χανιά και προσφέρει εισιτήρια από 19,99 ευρώ για ταξίδια τον Απρίλιο και τον Μάιο τα οποία είναι διαθέσιμα για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 27 Φεβρουαρίου.

Υπολογίζεται ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε εβδομαδιαία βάση θα εκτελούνται από και προς τα Χανιά έως και 160 πτήσεις. Τα αεροσκάφη που διαθέτει η εταιρία είναι Boeing 737-800, 189 θέσεων.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa