Αυτοκίνητο

Νέα μοντέλα Fiat με φυσικό αέριο

Δύο νέα μοντέλα διπλού καυσίμου (φυσικό αέριο και βενζίνη) στην μικρή κατηγορία με κύριο χαρακτηριστικό την μεγάλη οικονομία και το χαμηλό κόστος μετακίνησης διατίθενται στην ελληνική αγορά η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Fiat. Ποια είναι αυτά;

Η Fiat Group προσφέρει σχεδόν τα περισσότερα μοντέλα της γκάμας της σε έκδοση φυσικού αερίου. Από τις πιο πρόσφατες προτάσεις είναι το μικρό Panda σε έκδοση διπλού καυσίμου (φυσικού αερίου/βενζίνης). Συγκεκριμένα, το Panda με τον δικύλινδρο 0.9 TwinAir Turbo Natural Power κινητήρα του έχει τη δυνατότητα να καίει φυσικό αέριο ή βενζίνη. Η απόδοση του μοτέρ αγγίζει τους 80 ίππους. Το μικρό Fiat εξασφαλίζει πολύ καλές επιδόσεις (τόσο με το φυσικό αέριο όσο και με την βενζίνη). Σύμφωνα με την ιταλική φίρμα καταναλώνει μόλις 3,1 κιλά φυσικού αερίου για κάθε 100 χλμ.

Kαι το νέο πολυμορφικό μοντέλο της ιταλικής φίρμας, το 500L προσφέρεται σε έκδοση με φυσικό αέριο. Κάτω από το καπό του δεσπόζει ο κινητήρας 0.9 TwinAir Turbo Natural Power 80 PS . Στην εκδοχή με φυσικό αέριο, χαρίζει σημαντική οικονομία στις μετακινήσεις και αισθητά χαμηλότερες εκπομπές CO2. Η ισχύς του είναι 80 ίπποι. Σε κατανάλωση, το μικρό πολυχρηστικό όχημα, σύμφωνα με την ιταλική φίρμα, απαιτεί 3,9 κιλά φυσικού αερίου ανά 100 χλμ. Αυτό μεταφράζεται σε 3,7 ευρώ/100χλμ. Η τελική του αγγίζει τα 163 χλμ./ώρα. Στα ατού του μοντέλου σημειώστε τους άνετους χώρους και τον μεγάλο χώρο αποσκευών.

Fiat-500L

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa