Παρασκηνιακά

Νέα selfie του Γιάνη Βαρουφάκη με τον κομμωτή των διασημοτήτων (ΦΩΤΟ)

Γιάνης Βαρουφάκης

Τρελαμένος με τις selfie φαίνεται πως είναι ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι, όπου βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα, φωτογραφήθηκε με όλους τους υπαλλήλους του οργανισμού που του το ζήτησαν. Στεκόταν πλάι τους και πόζαρε όλο χαμόγελο στα κινητά τους τηλέφωνα.

Ακολούθησε η επίσκεψη στο Κόμο και άλλες selfies με περαστικούς στο δρόμο που τον σταματούσαν και του ζητούσαν να φωτογραφηθούν μαζί του σαν να είναι κάποιος ροκ σταρ. Και αμέσως μετά την επιστροφή του από την Ιταλία ήρθε η επίσκεψη στον Alpha όπου έδωσε συνέντευξη το πρωί του Σαββάτου στον δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο.

Κάπου εκεί, στους διαδρόμους του καναλιού της Κάντζας έπεσε πάνω στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία όπως κάνει με τον κάθε σταρ της εγχώριας σόουμπιζ που συναντά μπροστά της του ζήτησε να βγάλουν μαζί μια selfie. Και ο υπουργός Οικονομικών δεν αρνήθηκε. Πόζαρε στο πλάι της ξανθιάς παρουσιάστριας με την ίδια άνεση που ποζάρει σε κάθε άλλη φωτογραφία που βγάζει. Ωστόσο, όπως φαίνεται, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήταν η μόνη στον Αlpha που θέλησε να φωτογραφηθεί με τον Γιάννη Βαρουφάκη. Το ίδιο ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών και ο κομμωτής των σταρ Στέφανος Βασιλάκης. Και ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν αρνήθηκε. Πόζαρε δίπλα στον κομμωτή κρατώντας με το χέρι του το πόδι του σκυλιού που κρατούσε στην αγκαλιά του ο Στέφανος Βασιλάκης…

Ο Γιάνης Βαρουφάκης με τον Στέφανο Βασιλάκη

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa