Κοινωνία

Νέα στοιχεία που σοκάρουν στην υπόθεση Γιακουμακη

Βαγγέλης Γιακουμάκης

Νέες πληροφορίες αποκαλύπτουν πως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης ήταν απροστάτευτος από την σχολή στην οποία φοιτούσε στα Ιωάννινα.

Ενώ βίωνε ένα πραγματικό μαρτύριο με ορισμένους σπουδαστές που τον είχαν στοχοποιήσει και είχαν κάνει την ζωή του εφιάλτη, έρχονται στο φως πληροφορίες που κάνουν λόγο ότι οι ιθύνοντες της Γαλακτοκομικής δεν έδωσαν την απαραίτητη σημασία.

Ένας σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής κατέθεσε ότι ο Βαγγέλης έλειπε από το δωμάτιό του τη νύχτα πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ γύρισε στις έξι με επτά το πρωί. Ακόμα, ανώτερο στέλεχος της Γαλακτοκομικής Σχολής γνώριζε πως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έλειπε, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η πίεση που δεχόταν ο Βαγγέλης, με τα βασανιστήρια στα οποία τον είχαν υποβάλει, τον είχε φτάσει στο σημείο να πει:

«Με όλα αυτά που μου κάνανε εδώ μέσα ειδικά πέρυσι, μου ερχόταν να φουντάρω από το παράθυρο».

Η οικογένεια του Βαγγέλη έμαθε πέρυσι τον Μάρτιο τι συμβαίνει από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η μητέρα του με μια υπάλληλο της σχολής. Της είπε ότι αλλάξαν δωμάτιο στον Βαγγέλη γιατί είχε προβλήματα με τους συμφοιτητές του χωρίς να της εξηγήσει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Της παρουσίασαν μια χαλαρή κατάσταση, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER