Πολιτική

Νέο γραμματέα εκλέγουν οι ΑΝΕΛ

Εθνικό Συμβούλιο ΑΝΕΛ

Σε εξέλιξη βρίσκονται για δεύτερη μέρα, οι εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ, με στόχο την εκλογή νέου γραμματέα του κόμματος, ο οποίος θα έχει την ευθύνη να αναδιοργανώσει ριζικά το κόμμα, όπως εξήγγειλε το Σάββατο ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος.

Υποψήφιοι για τη θέση του γραμματέα των ΑΝΕΛ είναι, η πρώην βουλευτής Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζάνου, ο Γιάννης Καλογερόπουλος, ο Σπύρος Κούρτης, ο Κώστας Κωνσταντίνου, ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Γιάννης Μοίρας, ο Αθανάσιος Μπέλτσος, ο Στράτος Μπεγνής και η Κατερίνα Πουλάκη.

Ο νέος γραμματέας θα πρέπει να συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των ψήφων και εάν δεν συμβεί κατά την πρώτη ψηφοφορία, τότε οι δυο πρώτοι, θα διεκδικήσουν το αξίωμα, στο δεύτερο γύρο.

Χθες, κατά την πρώτη μέρα των εργασιών του διευρυμένου Εθνικού Συμβουλίου ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα, και στην ανάγκη ριζικής οργανωτικής αναδιάταξης, ενώ ζήτησε την έγκριση του σώματος για να ξεκινήσει η διαδικασία προσέγγισης και συνεργασίας με άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις και πρόσωπα.

Τα στελέχη του Εθνικού Συμβουλίου τα οποία μίλησαν στη συνεδρίαση που διήρκεσε περίπου 11 ώρες, παρουσίασαν τις προτάσεις τους για το μέλλον του κόμματος, και άσκησαν κριτική για δυσλειτουργίες κυρίως στο οργανωτικό επίπεδο.

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER



 


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa