Κοινωνία

Αρνείται ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος για τα περί στήριξης Χρυσής Αυγής

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Απάντηση στα όσα δήλωσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος περί στήριξης Μητροπολιτών στη Χρυσή Αυγή έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος, μιλώντας στην ιστοσελίδα 24H.

Παλαιότερα ο Χρυσόστομος είχε προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις του για τους αλλοδαπούς, τους οποίους χαρακτήριζε «παρείσακτους»

«Δεν έχω καμία σχέση με τη στήριξη του ΕΛΑΜ, εν αντιθέσει τους παρότρυνα να μην εμπλακούν με την πολιτική. Παλαιότερα, ναι, με είχαν πλησιάσει αυτά τα παιδιά του ΕΛΑΜ και συζητώντας μαζί τους κατάλαβα ότι κάποιες θέσεις τους είναι αρκετά ακραίες».

Αν και τα παιδιά είναι νεαρά και κάποια από τα πιστεύω τους είναι για το καλό της πατρίδας μας, ορισμένες θέσεις τους, επαναλαμβάνω ότι ήταν αρκετά ακραίες. Γι’ αυτό το προτίμησα να κρατήσω αμέτοχη στάση συμβουλεύοντάς τους να μην εμπλακούν με την πολιτική. Δεν έχω καμία σχέση ούτε με το ΕΛΑΜ ούτε με τη Χρυσή Αυγή και δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτά που λέει ο κύριος Μιχαλολιάκος».

Παλαιότερα ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος είχε αναφέρει ότι «τα παιδιά αυτά έχουν κρυστάλλινες θέσεις» και με πολλές από αυτές συμφωνεί. Επίσης είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων χαρακτηρίζοντας τους αλλοδαπούς «παρείσακτους»… τους οποίους όμως αγαπάει αλλά θα πρέπει να πάνε πίσω στις χώρες τους.

Διαβάστε επίσης: Ο Μιχαλολιάκος, οι Μητροπολίτες και ο Κασιδιάρης (BINTEO)

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa