Παρασκηνιακά

Ο άγνωστος διάλογος Τσίπρα – Λεβέντη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσίπρας - Λεβέντης

Ένα σύντομο τετ-α-τετ είχαν ο Αλέξης Τσίπρας με τον Βασίλη Λεβέντη μετά την παρουσίαση των θέσεων της κυβέρνησης για την Συνταγματική Αναθεώρηση, δια στόματος πρωθυπουργού, το βράδυ της Δευτέρας στο προαύλιο της Βουλής.

Θέμα συζήτησης των δύο πολιτικών ανδρών δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την Συνταγματική Αναθεώρηση, με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων (σ.σ. ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που έδωσε το παρών) να είναι πρόθυμος να στηρίξει κάποιες προτάσεις της κυβέρνησης χωρίς ωστόσο να αναφέρει ποιες.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τον κ. Λεβέντη να λέει στον κ. Τσίπρα: «Κύριε πρόεδρε υπάρχουν κάποιες προτάσεις που πρέπει να τις συζητήσουμε», με τον πρωθυπουργό να του απαντά: «Κάποιες θα τις υιοθετήσετε, κάποιες θα τις αντικρούσετε, θα γίνει διάλογος. Πάντως θέλω να πιστεύω πως δεν είμαστε μακριά» συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Την απάντηση, βέβαια, ο κ. Τσίπρας την πήρε από τη βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία τόνισε: «Πάντως είμαστε κοντά, είμαστε κοντά».

Δείτε το βίντεο:

Κώστας Παπαδόπουλος

*Το παραπάνω βίντεο είναι του δημοσιογράφου Ρενάτο Λέκκα.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER