Ζώδια

Ο καιρός κάνει κόλπα αλλά… τα ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά ποτέ!!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Να φροντίσετε σήμερα οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει το συντομότερο να τακτοποιηθούν. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία πολύ ευνοϊκή περίοδο. Το ξαφνικό σήμερα φέρνει χαρά.

Ταύρος   Σήμερα θα υπάρξουν προσωπικά θέματα που θα προκύψουν ξαφνικά και θα σας κάνουν να νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση. Αν σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι αυτό θα έχει την καλύτερη εξέλιξη.

Δίδυμοι   Η επικοινωνία σας σήμερα θα βρίσκεται στο ζενίθ της. Όσοι ασχολείστε με την παραγωγή μηνυμάτων ειδήσεων ή τη διδασκαλία, θα έχετε μία σημαντική ευκαιρία. Η προσωπική σας ζωή θα έχει μία διαφορετική νότα.

Καρκίνος   Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν. Η μέρα αυτή θα έχει μια νότα δημιουργίας κι αναγέννησης σε όλους τους τομείς. Αν πρέπει να κάνετε κάποιες ιατρικές εξετάσεις, αυτές καλό είναι να γίνουν μετά το μεσημέρι.

Λέων   Ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο. Κάποια θέματα που θα αφορούν ένα δημιουργικό τομέα κι ίσως να έχει να κάνει με την εργασία σας, αφήστε το για το δεύτερο μισό της μέρας.

Παρθένος   Μην δώσετε σήμερα πολλά περιθώρια σε ανθρώπους που θέλουν από εσάς μόνο να πάρουν την ενέργεια σας. Βέβαια, νωρίς το απόγευμα θα έχετε μία προσωπική επιτυχία και ικανοποίηση.

Ζυγός   Η προσωπική σας ζωή θα έχει μία όμορφη εξέλιξη. Κάποια εργασιακά θέματα θα ελαφρύνουν σήμερα αρκετά τη μέρα σας από κάποιο πρόγραμμα που σας έχει κουράσει το τελευταίο διάστημα.

Σκορπιός   Βάλτε φρένο σε θέματα οικογενειακά που σας ταλαιπωρούσαν. Οι συνθήκες καλυτερεύουν και πολύ σύντομα θα υπάρξουν νέες συνθήκες που θα σας κάνουν να νιώσετε ανεβασμένη την ψυχολογία σας.

Τοξότης   Αν και ακόμη ταλαιπωρήστε από κάποια άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας και σας τρώνε πολύ ενέργεια, σήμερα θα υπάρξουν ξαφνικές εξελίξεις προς το καλύτερο. Αφήστε την τύχη να δουλέψει.

Αιγόκερως   Οικονομικές ευκαιρίες και πολλές συζητήσεις για αυτόν το λόγο. Η μέρα είναι πολύ σημαντική για κάθε σκέψη σας που θέλετε πολύ σύντομα να υλοποιήσετε. Θα βρεθούν άνθρωποι να σας βοηθήσουν.

Υδροχόος   Η προσωπική σας ζωή σήμερα θα πάρει μία πολύ ευχάριστη τροπή. Αν θελήσετε να πάρετε σήμερα μία σημαντική απόφαση για κάποιο επαγγελματικό θέμα, φροντίστε να γίνει μετά το μεσημέρι.

Ιχθείς   Οι ευαισθησίες σας σήμερα θα είναι πάρα πολύ έντονες σε σχέση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Πολύ πιθανόν να περιμένετε περισσότερα από ό,τι θα έπρεπε από κάποιους ανθρώπους.

ΠΗΓΗ: backstage24.gr.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER