Ζώδια

Ο καιρός κάνει τσαλίμια… τα ζώδια όμως από την Αλεξάνδρα Καρτά ποτέ!!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδιατης Τετάρτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός   Κάποιες αναταράξεις σε θέματα προσωπικά θα υπάρξουν, που θα προκληθούν από τρίτα πρόσωπα. Αν βρίσκεστε σε μία προβληματική σχέση ή γάμο, πολύ σύντομα θα υπάρξει αλλαγή τοπίου που θα σας απαλλάξει από το λάθος άνθρωπο.

Ταύρος   Θέλετε τον χρόνο σας ώστε να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις για ένα προσωπικό σας θέμα. Μην λειτουργείτε παρορμητικά σε οικονομικά θέματα που διαχειρίζεστε μαζί με άλλο άτομο. Ένα έντονο πάθος για κάποιο πρόσωπο θα ξεκινήσει σύντομα.

Δίδυμοι   Σήμερα φροντίστε θέματα οικογενειακά που έχετε λίγο παραμελήσει. Ένα δικό σας άτομο χρειάζεται τη φροντίδα και την ψυχική σας στήριξη. Αν για κάποιο λόγο έχετε κατά νου να κάνετε κάποιες κινήσεις νομικές, καλό είναι να το αφήσετε για άλλη μέρα.

Καρκίνος   Σήμερα μπορεί να κάνετε κάποια νέα αρχή και να μπορέσετε να βάλετε σε μία σειρά τα θέματα που σας απασχολούν. Πολύ σύντομα θα καταλάβετε ότι το να πιέζετε καταστάσεις δεν βγαίνει πουθενά και μάλλον αντίθετα αποτελέσματα θα υπάρξουν.

Λέων   Θα πιεστείτε αρκετά σήμερα με θέματα που αφορούν την οικογένεια και τα πιο μικρά σε ηλικία μέλη αυτής. Βέβαια, θα υπάρξουν και πολλά θετικά από την οικογενειακή αυτή αναστάτωση, όπως το να θέσετε τα όρια σας στους άλλους.

Παρθένος   Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα περάσουν από κάποιες έντονες καταστάσεις. Θα υποχρεωθείτε εκ των πραγμάτων να μιλήσετε για πράγματα που σας στεναχωρούν και σας προβληματίζουν. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα ξεσπάσματα θυμού.

Ζυγός   Σήμερα θα προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο. Θα υπάρξουν όμως αρκετά προβλήματα που δυστυχώς θα σας κάνουν να αφήσετε πολλές δουλειές στη μέση, χωρίς να μπορείτε να τελειώσετε και να ολοκληρώσετε ό,τι αρχίσατε από το πρωί.

Σκορπιός   Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα είναι πάρα πολλά και τα περισσότερα θα έχουν κάποια οικονομικά ερεθίσματα. Αν για κάποιο λόγο θα πρέπει να συναντήσετε έναν άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, αυτό θα γίνει με κάποια μικρά προβλήματα.

Τοξότης   Μία μέρα όπου οι σχέσεις σας με τους άλλους θα έχουν μια νότα ασυνεννοησίας. Μη βάλετε προτεραιότητα σήμερα καινούρια επιχειρήματα που έχουν άγνωστα αποτελέσματα. Από το απόγευμα θα ασχοληθείτε με κάποια οικονομικά θέματα.

Αιγόκερως   Θα υπάρξουν στιγμές όπου θα νιώσετε ένταση για κάποια γεγονότα που όμως δεν θα μπορείτε να εξωτερικεύσετε. Βρείτε αυτό που σας ταλαιπωρεί ψυχικά κι αφανίστε το, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Το βράδυ θα βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Υδροχόος   Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα σήμερα. Θα υπάρξουν συζητήσεις κι αναστατώσεις που κάποια στιγμή θα βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις και θα ολοκληρωθούν αυτά που θα πρέπει. Επίσης, θα ασχοληθείτε με θέματα ιδιοκτησίας.

Ιχθείς   Η επικοινωνία σας σήμερα θα έχει μία ιδιαίτερη χροιά. Θα πάρετε μία ικανοποίηση που θα έχει σχέση με την επαφή και τη συνάντηση δικών σας ανθρώπων. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας γλυκαίνει τις όποιες δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER