Περιφέρειες - Δήμοι

Ο Μπακογιάννης παρουσιάζει με περηφάνια τη νέα ιστοσελίδα της Περιφέρειας

Νέα σελίδα, ηλεκτρονική για την ακρίβεια, γυρνά στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης.

Μέσα από ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ανήγγειλε τη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας της Περιφέρειας και μάλιστα είναι αναλυτικός για το τι καινούριο μπορεί να περιμένει όποιος την επισκεφθεί.

«Στον αέρα η νέα ιστοσελίδα της περιφέρειάς μας! Προσοχή, όσοι περιμένετε άλλη μία ιστοσελίδα με ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων και γεμάτη από Δελτία Τύπου μη μπείτε!! Φτιάξαμε έναν ιστοτοπο με σκοπό οι πάντες να έχουν πρόσβαση στα πάντα. Όποιος θέλει να μπαίνει και να βλέπει, τι αποφασίσαμε, που δίνουμε λεφτά, πόσα δίνουμε και γιατί, όποιος θέλει να πάρει πληροφορίες για να μη τρέχει από γραφείο σε γραφείο αλλά και εκείνος που θέλει να μιλήσει, να πει την άποψή του, την ιδέα του, το πρόβλημά του, να μπει γιατί γι αυτόν φτιάχτηκε η σελίδα. Να καταφέρουμε επιτέλους να έχουμε διαφάνεια σε όλα αλλά και εξυπηρέτηση για όλους».

Κλείνοντας με χιούμορ και έχοντας μια φωτογραφία του μπροστά σε φορητό υπολογιστή ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας γράφει «Για να μη σας πρήζω» και παραπέμπει στην ηλεκτρονική διεύθυνση της νέας σελίδας.

 

Στον αέρα η νέα ιστοσελίδα της περιφέρειάς μας! Προσοχή, όσοι περιμένετε άλλη μία ιστοσελίδα με ανακοινώσεις επί ανακοιν…

Δημοσιεύτηκε από Kostas Bakoyannis στις Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa