Κοινωνία

ΟΑΣΑ: Θα διαγράφονται τα πρόστιμα των επιβατών αν…

ΟΑΣΑ

Μια νέα δυνατότητα προσφέρει πλέον ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας (ΟΑΣΑ), αφού οι επιβάτες θα μπορούν να διαγράφουν το πρόστιμο που τους επιβάλλουν οι ελεγκτές των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς της πρωτεύουσας,σε όσους μετακινούνται χωρίς εισιτήριο.

Με την εξής προϋπόθεση όμως: Αρχικά το πρόστιμο να έχει επιβληθεί μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο κάθε μήνα, δηλαδή στις πρώτες 10-15 ημέρες, καθώς επίσης και εάν ο επιβάτης εκδώσει μηνιαία κάρτα η οποία θα του στοιχίσει λιγότερο απ’ ότι το πρόστιμο που θα αναγκαζόταν να πληρώσει.

Ο επιβάτης θα μπορεί να προσκομίζει στον ΟΑΣΑ το κουπόνι της μηνιαίας κάρτας που στο μεταξύ θα έχει εκδοθεί στο όνομά του κατά την ημερομηνία επιβολής του προστίμου ή και νωρίτερα μέσα στον ίδιο μήνα και έτσι το πρόστιμο θα διαγράφεται.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ίσχυε μόνο για το Μετρό μέχρι τώρα, ωστόσο με την επέκταση αυτή που θα γίνει θα ισχύει το ίδιο για όλα τα ΜΜΜ, σε μια προσπάθει να λυθεί το ζήτημα των απλήρωτων προστίμων που αντιμετωπίζει ο ΟΑΣΑ, αλλά και για να αυξήσει τις πωλήσεις μαζικών προϊόντων, όπως είναι οι μηνιαίες κάρτες. ​

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa