Παρασκηνιακά

Ο Παναγιώταρος «βάφτισε» τον Κολοκοτρώνη, «Κωνσταντίνο»!

Παναγιώταρος

Κωνσταντίνος Κολωκοτρώνης και -ως εκ τούτου- Θόδωρος Καραμανλής…

Με τη φράση «φωτιά και τσεκούρι» που όπως είπε την ανέφερε ο… Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης (!), ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος σε ερώτηση προς τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το τέμενος της Αθήνας.

Ο Υπουργός εξαπέλυσε επίθεση στην Χρυσή Αυγή λέγοντας «και εσείς και εκείνοι (Τούρκοι) έχετε τα ίδια μυαλά. Πουλάτε μίσος για να αγοράσετε ψήφους και να στύβετε την ψυχή και τα μυαλά των ταλαιπωρημένων ανθρώπων». Νωρίτερα, ο κ. Ηλίας Παναγιώταρος κατήγγειλε την έγκριση της κατασκευής τζαμιού στην Αθήνα και κάλεσε την κυβέρνηση να απαγορεύσει την μουσουλμανική θρησκεία λέγοντας «Η Ιαπωνία απαγορεύει την μουσουλμανική θρησκεία κάτι ξέρει, το ίδιο κάνει και η Ανγκόλα.». Ο βουλευτής της Χ.Α. ζήτησε δημοψήφισμα «για να δούμε τι θέλει ο κόσμος», κατηγόρησε τον κ. Χρυσοχοϊδη για το ότι «δεν διαβάσατε το Μνημόνιο, αλλά τώρα έχετε πρεμούρα για τους Έλληνες», ενώ ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του με το «φωτιά και τσεκούρι» φράση που θεωρεί ότι την είπε ο «Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης»(!!!).

«Οι παππούδες μου ξέρουν τι πάει να πει ξενιτιά και ξεριζωμός και κάποιοι παλιοελλαδίτες  σαν και εσάς μας φώναζαν τουρκόσπορους. Είμαι Πόντιος και Μικρασιάτης πρόσφυγας με καμένα σπίτια και εκκλησίες και ας είναι τιμή μου που σας απαντώ με τέτοιο τρόπο και επί θητείας μου φτιάχνεται τζαμί. Δεν διακρίνω τους ανθρώπους σε Πόντιους, Αρμένιους, Μουσουλμάνους και έτσι αισθάνομαι πιο Έλληνας. Είστε λάθος μιλάτε άμυαλα και πράττετε άστοχα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa