Πολιτική

Ο Σταύρος Καλαφάτης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το Δήμο Θεσσαλονίκης

Σταύρος-Καλαφάτης

Πριν λίγα λεπτά ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το δήμο της Θεσσαλονίκης ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης.

Αναμένεται να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση όπου θα καλέσει τους Θεσσαλονικείς να γυρίσουν σελίδα. Πριν από λίγο ο κ. Καλαφάτης υπέβαλε την παραίτησή του από την κυβέρνηση. «H Θεσσαλονίκη, η πρωτεύουσα της Μακεδονίας αξίζει περισσότερα από αυτά που έχει και για να τα πετύχουμε χρειάζεται σκληρή δουλειά» αναμένεται να σημειώσει ο πρώην υπουργός.

Για την υποψηφιότητα Καλαφάτη είχε γράψει η «Καρφίτσα» τις περασμένες ημέρες…  «Σύμφωνα με τις πηγές του Μαξίμου, ο κ. Καλαφάτης «έχει τα προσόντα να «χτυπήσει» στα ίσια τον νυν δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη». Οι ίδιες πηγές θύμιζαν στην «Κ» οτι ο αναπληρωτής υπουργός ξεκίνησε από την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο πλευρό του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. Επίσης ότι εργάζονταν στον ΠΑΟΚ ως εκπρόσωπος τύπου της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης…

Πρόκειται για πλήρη επιβεβαίωση της «Κ» η οποία από τον περασμένο Ιούλιο με συνεχή ρεπορτάζ και δημοσιεύματα ανέφερε πως ο κ. Καλαφάτης θα είναι τελικά ο «εκλεκτός» της Λεωφόρου Συγγρού για το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της χώρας, ενώ ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός τότε ούτε είχε επιβεβαιώσει την πληροφορία ούτε την είχε διαψεύσει.

Πηγή: karfitsa.gr

Διαβάστε ακόμη: Το τηλεφώνημα του Σαμαρά στον Καλαφάτη

Πηγή Φωτογραφίας: Fosphotos.com / Παναγιώτης Τζάμαρος

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa