Κόσμος

Ο Τράμπ βρήκε έναν… αναπάντεχο οπαδό

«Πριν από έναν χρόνο, δεσμεύτηκα να στηρίξω τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και τιμώ αυτή τη δέσμευση. Και αν δεν θέλετε να δείτε την Χίλαρι Κλίντον πρόεδρο της χώρας, σας παροτρύνω να τον ψηφίσετε», τόνισε ένας παλιός γνώριμος του υποψήφιου για την Αμερικανική προεδρία Ντόναλτ Τράμπ. Ο λόγος για τον  γερουσιαστή Τεντ Κρουζο πρώην υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικάνων.

Ο γερουσιαστής από το Τέξας υποστηρικτής του συντηρητικού Κόμματος του Τσαγιού (Tea Party), ήταν ο τελευταίος αντίπαλος του Τραμπ που αποσύρθηκε από την κούρσα για το ρεπουμπλικανικό χρίσμα.

Στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων τον Ιούλιο, όπου ο Τραμπ αποδέχτηκε επισήμως το χρίσμα, ο Κρουζ είχε αρνηθεί να στηρίξει τον μεγιστάνα, δεχόμενος τις αποδοκιμασίες του κοινού – υποστηρικτών του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου.

«Η χώρα μας βρίσκεται σε κρίση. Η Χίλαρι Κλίντον είναι προδήλως ακατάλληλη για να γίνει πρόεδρος και οι πολιτικές της θα βλάψουν εκατομμύρια Αμερικάνους. Και ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο μόνος που στέκεται εμπόδιο στο δρόμο της» τόνισε ο Κρουζ.

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa