Πολιτική

Ο Βούτσης διευκρινίζει: Δεν έχω 14 ακίνητα

Νίκος Βούτσης

Να προλάβει ενδεχόμενες λάθος αναγνώσεις του «πόθεν έσχες» του σπεύδει ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης επισημαίνοντας ότι η πραγματική ακίνητη περιουσία περιλαμβάνει μια διώροφη μονοκατοικία (ισόγειο – υπόγειο) στη Νέα Ερυθραία που ανήκει στον ίδιο και ένα διαμέρισμα σε παλαιά πολυκατοικία που ανήκει στην σύζυγό του.

Να σημειωθεί ότι στον σχετικό πίνακα υπάρχουν συνολικά 14 καταγραφές που αφορούν όμως τα δύο παραπάνω ακίνητα. Για παράδειγμα η οικία στην Νέα Ερυθραία αποτυπώνεται σε τρεις ξεχωριστές καταχωρήσεις μια για το κτίριο, μια για το οικόπεδο και άλλη μία για το υπόγειο.

«Επειδή λόγω προφανούς «αβλεψίας» ή λόγω «έλλειψης χώρου» για τη σωστή καταγραφή των δηλωθέντων στο «πόθεν έσχες» το δικό μου και της συζύγου μου δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις «περί ιδιοκτησίας δεκατεσσάρων ακινήτων», παραπέμπω στη σχετική ανάρτηση στον ιστότοπο της Βουλής, όπου φαίνεται σαφώς ότι η μεν σύζυγός μου έχει ιδιοκτησία ενός διαμερίσματος σε πολυκατοικία σαράντα ετών, για την οποία εξυπηρετεί σχετικό τραπεζικό δάνειο επί χρόνια, εγώ δε έχω την πατρική ιδιοκτησία μιας διώροφης μονοκατοικία (ισόγειο-υπόγειο) στη Νέα Ερυθραία» αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Βουλής.

Αναλυτικά:

– Εισοδήματα δικά του και της συζύγου: 107.327 ευρώ

– 14 εγγραφές ακινήτων

– Καταθέσεις: 48.621

– Ένα αυτοκίνητο 1600 κυβικά

 

 

 

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa