Κοινωνία

Οι Αλβανοί δραπέτες «ξαναντάμωσαν» με τους αστυνομικούς, αυτή τη φορά στην Άρτα!

Αστυνομικοί
Αν και όλοι περίμεναν πως οι Αλβανοί δραπέτες θα βρίσκονται κάπου στην Αιτωλοακαρνανία, τελικά βρέθηκαν στην Ήπειρο!

Αν και όλοι περίμεναν πως οι Αλβανοί δραπέτες θα βρίσκονται κάπου στην Αιτωλοακαρνανία, τελικά βρέθηκαν στην Ήπειρο!

Οι Αλβανοί και ο αρχηγός τους Μάριο Κόλα, βρέθηκαν τετ-α-τετ με την αστυνομία σε μπλόκο στην Άρτα και πλέον μεταφέρονται στην Ήπειρο όλες οι αστυνομικές δυνάμεις που τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στο κατόπι τους.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι δραπέτες που κινούνταν με αγροτικό αυτοκίνητο Navara, δεν σταμάτησαν σε μπλόκο στην Άρτα και στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσουν, γάζωσαν το περιπολικό, χωρίς να τραυματιστεί κανένας αστυνομικός και διέφυγαν. Κατόπιν, έκλεψαν αυτοκίνητο από τη Φιλιππιάδα και κατευθύνθηκαν προς τα χωριά Λάκκα Σουλίου, όπου η περιοχή είναι δύσβατη.

Όπως ανακάλυψαν οι αστυνομικές αρχές στην πορεία, το αγροτικό αυτοκίνητο Navara, με το οποίο κινήθηκαν αρχικά και γάζωσαν το περιπολικό στην Άρτα, εκλάπη από το Αγρίνιο, ενώ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας.

Η διαδρομή των κακοποιών, φωτογραφίζει του Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, καθώς όπως όλα δείχνουν επιχειρούν να φτάσουν στα ελληνο-αλβανικά σύνορα και να διαφύγουν στη χώρα τους. Γι αυτό έχουν τεθεί σε συναγερμό και οι δυνάμεις της Θεσπρωτίας.

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER