Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη

Ζώδια

Κριός Ο προγραμματισμός σας είναι το στοιχείο-κλειδί για την επίτευξη των σκοπών σας, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να εθιστεί σ’ αυτόν. Ο αυθορμητισμός έχει κι αυτός μια ορισμένη θέση στη ζωή σας- μην τον απορρίπτετε χωρίς δεύτερη κουβέντα.   Εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, ειδικά αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς.

Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας και μάθετε όλες τις εξελίξεις στη ζωή σας

Ταύρος Κρατήστε χαμηλό προφίλ στη δουλειά, όσο κι αν προσπαθούν μερικοί να σας εξωθήσουν στα άκρα. Είναι σημαντικό να δείξετε ότι το παιχνίδι το ελέγχετε εσείς, και ότι δεν επηρεάζεστε από τα τεχνάσματα του ενός και του άλλου.   Ηρεμία στα ερωτικά σας. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνετε ανασκόπηση των όσων πέρασαν.

Δίδυμος Κρατήστε τις αποστάσεις σας από το πρόσωπο που σας πλήγωσε και ο χρόνος θα δείξει αν αξίζει να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Στην παρούσα φάση, είναι επιτακτική ανάγκη να κοιτάξετε το συμφέρον σας.   Ο Ερμής φέρνει σύγχυση στα επαγγελματικά, αλλά τα πράγματα είναι ακόμη πολύ ρευστά για να βγάλετε από τώρα συμπεράσματα.

Καρκίνος Μια νέα επαγγελματική προσπάθεια (δική σας ή κάποιου στενού σας προσώπου) θα σας προκαλέσει άγχος, αλλά η κατάσταση δεν είναι όσο δραματική πιστεύετε. Επενδύστε στη δύναμη του ενστίκτου και δεν θα βγείτε ζημιωμένοι.   Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας- γεγονός που σας δίνει κίνητρο να συνεχίσετε μια επιτυχημένη στρατηγική.

Λέων Ένα πρόσωπο που σας πολιορκεί στενά εδώ και καιρό, αξίζει περισσότερες ευκαιρίες από αυτές που του έχετε δώσει. Ζυγίστε τα δεδομένα σας ρεαλιστικά και μην πέφτετε θύματα των προκαταλήψεών σας.   Η Αφροδίτη αυξάνει κατακόρυφα τον ρομαντισμό και την ερωτική σας διάθεση. Διαχειριστείτε το κλίμα έξπυνα, αποφεύγοντας τις ακρότητες οποιουδήποτε είδους.

Παρθένος Καιρός να καταπιαστείτε με ένα δύσκολο επαγγελματικό ζήτημα, χωρίς να επικαλεστείτε τη βοήθεια προσώπων με αβέβαια κίνητρα και συμφέροντα. Έχετε τη δύναμη να λύσετε και τον πιο περίπλοκο γρίφο.   Μείνετε μακριά από Σκορπιούς και Ιχθύες, ειδικά αν αυτοί έχουν ερωτικές βλέψεις από εσάς. Δεν θα βγει σε καλό η όποια επαφή σας.

Ζυγός Μερικές φορές είναι προτιμότερο να δίνετε σε έναν αγαπημένο αυτό που ζητάει, κατευθείαν, από το να υπομείνετε έναν διαρκή ψυχρό πόλεμο, χωρίς ουσία. Εξοικονομήστε χρόνο και παραμερίστε τον εγωισμό σας, Ζυγοί.   Πρόοδος σε ένα περίεργο επαγγελματικό ζήτημα, που είχε μείνει σε πρώιμα στάδια εξαιτίας ενός συγκεκριμένου ατόμου. Προχωρήστε μπροστά χωρίς να κοιτάτε πίσω.

Σκορπιός Αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις ενδόμυχες σκέψεις του προσώπου που σας αρέσει, και σχεδιάστε την στρατηγική σας προσεκτικά, βάσει αυτών. Δεν σας συμφέρει να φερθείτε χύμα και απρογραμμάτιστα, σε μια τόσο επικίνδυνη συγκυρία.   Εμπιστευτείτε τις συμβουλές των προσώπων της οικογένειάς σας, ειδικά αν αυτές αφορούν ένα οικονομικό ζήτημα. Μόνο καλό μπορούν να σας κάνουν.

Τοξότης Ο Άρης σας παροτρύνει να εκτεθείτε στα μάτια του εραστή σας και να διεκδικήσετε άμεσα και ωμά το κάτι παραπάνω. Αν είναι να πάρετε αυτό που θέλετε, θα το πάρετε τώρα. Μην καθυστερείτε άλλο.   Δώστε μεγαλύτερη έμφαση σε τεχνικά ζητήματα και σε λεπτομέρειες. Αυτά είναι που θα κρίνουν τον νικητή (κυρίως στο σκέλος των επαγγελματικών σας).

Αιγόκερως Αρπάξτε απ’ τα μαλλιά την ευκαιρία που σας δίνεται, να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, γιατί τώρα περισσότερο από ποτέ θα χρειαστείτε την αλληλεπίδραση με πρόσωπα που μπορούν να σας ευνοήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Φερθείτε έξυπνα.   Στασιμότητα στα οικονομικά- δεν είναι ανάγκη να ξοδευτείτε χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.

Υδροχόος Μία ατυχής συνάντηση θα σας βάλει περίεργες σκέψεις στο μυαλό, αλλά εσείς καλά θα κάνετε, να την ξεχάσετε και να προχωρήσετε παρακάτω, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Το μέλλον σας χαμογελάει ευοίωνα.   Η χημεία σας με τους Ζυγούς και τους Κριούς είναι ιδιαίτερα δημιουργική και θα ‘ναι σφάλμα να την αφήσετε αναξιοποίητη.

Ιχθύς Αν κάποιος άνθρωπος του στενού σας κύκλου αρνείται να σας αποκαλύψει κάτι που σας αφορά άμεσα, δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης, τουλάχιστον προς το παρόν. Απαιτήστε απόλυτη ειλικρίνεια από τα άτομα που εκτιμάτε και υπολογίζετε.   Ο Δίας φέρνει συγκρούσεις στον τομέα των επαγγελματικών, που σιγά σιγά θα διαλυθούν, αν τους δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο.

Πηγή: www.lifo.gr

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa