Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός: Θα προσπαθήσετε να δείτε με ήρεμο τρόπο κάποια επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν και πολύ πιθανόν να σας βοηθήσουν άνθρωποι που δεν περιμένατε. Η οικογένεια είναι κοντά σας. Φροντίστε λίγο την υγεία σας, αλλά και την ψυχολογική σας κατάσταση.

Ταύρος: Σήμερα ίσως να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Κάποια απρόβλεπτα κέρδη ή ανατροπές, θα βγουν από το πουθενά. Η μέρα αυτή μπορεί να αποδειχθεί προάγγελος κάποιων σημαντικών θεμάτων που θα έχουν μια πολύ καλή έκβαση. Προετοιμαστείτε για αλλαγές.

Δίδυμοι: Σήμερα θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε ένα οικογενειακό σας θέμα που θα αποδειχθεί και αρκετά δύσκολο. Το καλύτερο σήμερα είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω ακόμα και για ένα επαγγελματικό διάβημα που μάλλον είναι ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

Καρκίνος: Σήμερα θα είναι και η τελευταία μέρα που θα σας απασχολήσουν ίσως αρκετά θέματα με πολύ ένταση, που αφορούν οικονομικά ξεκαθαρίσματα με άλλους. Ίσως να χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις που αφορούν πρόσωπα της οικογένειας σας. Η μέρα αυτή θα σας ευνοήσει κοινωνικά.

Λέων: Σήμερα είναι μία μέρα που θα δημιουργεί την αίσθηση της συναισθηματικής πληρότητας, αλλά στην πραγματικότητα είναι μία ιδιαίτερη μέρα ανασυγκρότησης και ανανέωσης. Η τύχη σε κάθε οικονομική και υλική κατάσταση θα είναι με το μέρος σας.

Παρθένος: Ίσως να πρέπει να σκεφτείτε σήμερα για ένα προσωπικό σας θέμα. Το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ιδιαίτερο σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή και τώρα θα πρέπει να αποφασίσετε, για την [τύχη] της σχέσης σας. Θα υπάρξουν πολύ ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις, που θα πρέπει να τις μελετήσετε πολύ σοβαρά.

Ζυγός: Κάποια θέματα που περιμένατε να τακτοποιηθούν, σήμερα θα πάρετε τα πρώτα θετικά σημάδια για την ολοκλήρωση τους. Θα υπάρξει βοήθεια από δικούς σας ανθρώπους, αλλά η απομόνωση για λίγες ώρες της μέρας θα σας κάνει καλό.

Σκορπιός: Τα επαγγελματικά σας θα έχουν μια καλή εξέλιξη που θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να δείξετε την αξία σας, στον εαυτό σας και τους άλλους. Μία τύχη από εκεί που δεν περιμένατε μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Τοξότης: Η Σελήνη σήμερα, σας κάνει πολύ κοινωνικούς αλλά και αρκετά μεταβαλλόμενους  σε ιδέες και γνώμες. Βέβαια η πολύ καλή θέση του Δία, σας χαρίζει αισιοδοξία και πολύ πιθανόν σήμερα να παρουσιαστεί μια ευκαιρία πάνω σε προσωπικά αλλά και σε επαγγελματικά θέματα.

Αιγόκερως: Πολύ πιθανόν να πρέπει να συζητήσετε σήμερα ένα σημαντικό θέμα που σας αφορά. Αφήστε λίγες μέρες ώστε να βρείτε πρώτα μέσα σας τις ισορροπίες που αποζητάτε και θα σας κάνουν να νοιώσετε καλά. Η προσωπική σας ζωή θέλει αρκετά την προσοχή σας, γιατί βρίσκεστε σε περίοδο που νέα άτομα μπαίνουν στην ζωή σας.

Υδροχόος: Οικονομικά και προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν αρκετά σήμερα. Δεν θα πρέπει να εμπλακείτε με υποθέσεις που αφορούν χρήματα άλλων ή κέρδη αμφιβόλου υπόστασης. Σήμερα και αύριο μην ανοιχτείτε με οικονομικές δοσοληψίες που μπορεί να σας προβληματίσουν πάρα πολύ.

Ιχθύς: Θα πρέπει να δείτε με μεγάλη προσοχή ότι σας είχε προβληματίσει το τελευταίο διάστημα και να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να απαλλαγείτε από ότι δεν σας ταιριάζει. Σήμερα θα πρέπει να δώσετε την προσοχή σας, σε κάποιο επαγγελματικό θέμα, για να μην εξελιχθεί σε κάτι που αργότερα δεν θα μπορέσετε να το ελέγξετε.

Πηγή: backstage24.gr

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa