Κόσμος

Οι κλέφτες γυναικείων εσωρούχων ήταν …αστυνομικοί!

Φορτηγά γεμάτα με γυναικεία εσώρουχα λεηλατούσαν εκβιάζοντας τους οδηγούς ότι θα τους σκοτώσουν, έξι αστυνομικοί από το Ρίο ντε Ζανέιρο, υπεύθυνοι για την οδική ασφάλεια. Οι αστυνομικοί όχι μόνο συνελήφθησαν αλλά απέκτησαν και το προσωνύμιο η «συμμορία των κιλοτάκηδων».

«Οι αστυνομικοί κρατούνται και έχουν ήδη τεθεί εκτός του σώματος», δήλωσε ο εκπρόσωπος της στρατιωτικής αστυνομίας που είναι αρμόδια για την ασφάλεια του Ρίο. Όλοι τους κατηγορούνται για ληστεία, εκβιασμό και κατάχρηση εξουσίας.

Στο σπίτι του ενός από αυτούς βρέθηκαν 117 κιλοτάκια και στηθόδεσμοι, συσκευασμένα και έτοιμα προς πώληση. Σύμφωνα με την εφημερίδα O Dia οι αστυνομικοί απέσπασαν περίπου 9.000 ρεάλ (3.000 ευρώ) από 13 θύματά τους.

 Οι έξι αστυνομικοί χρησιμοποιούσαν τα περιπολικά για να κρατούν ομήρους τους οδηγούς των βιοτεχνιών εσωρούχων που μετέφεραν τα προϊόντα από μια ορεινή περιοχή του Ρίο στο Σάο Πάουλο, σε απόσταση 450 χιλιομέτρων. Για να γλιτώσουν από τους «κιλοτάκηδες» οι οδηγοί συχνά έπαιρναν έναν άλλο δρόμο, κάνοντας παράκαμψη 100 χιλιομέτρων.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa